Múltkor is lerohadt a mosó után, de ma is (esett az eső, nem szakadt, de azért esett rendesen) hazafelejövet 3X álltam meg, kb 10-15 kilóméterenként. Először rángatott kettőt, aztán megállt. Felnyitottam, gyertyapipa le, nem láttam nedvességet benne, meg úgy sehol szinte, talán csak 4 kicsi csepp vizet a víztérfedélen a hőmérőtől nem messze. Visszacsuk, táska visszarak, elindul. Mentem megint kb 10 kilómétert, megint leállt. Gondoltam, most nem nyúlok semmihez, hogy a pipa mozgatás miatt javult-e meg, vagy amúgy is kiszáradt volna. Párszor indítóztam, semmi, aztán 3 perc múlva sikerült, egy picit kókadtan pörgött fel alapjáratra (kb 5-7 sec), aztán minden ok. Már majdnem hazaértem, mikor megint előadta, de pár perc után megint elindult.
Lehet, de azért 120 felett már le szoktak maradni.
Sőt az Üllőin volt az edig leginkább tapadós kis pöcs, de 140 nél leszakadt az is. :) ...szerencsére, mert utána már nekem is igen gyatrán gyorsult volna tovább jó esetben 160-ig (sík út, szélcsend esetleg hátszél esetén :)
Meg igazából annak nincs sok értelme, hogy folyton finom gáz, finom fék, lassan kanyarog, mert hátha nedves/leveles, szutykos az út... Pl biztonyos kopott utak, ha vizesek, gázra kiforgatja a kereket, az egy agyrém... Ráadásul a sok mocsok is mind ráül/beül a motorba, inkább nem... Az apriliat is mindíg félretettem, mikor jöttek a csúnyább idők, ott a simson... Azzal is nagy élmény menni, akár hóban is
Hja, és ugye nekem robesz, amin van lábvédő, és kis sebességnél a hideg is jobban bírható
Végül is a hiba előtte nem jelentkezett, azóta meg most voltam először esőbe, hála annak az autósnak, aki elbaszott és azóta állt a gépem. Köszi, 7 végén leszedem, azt körbenyomom. Az FBS mi? Én a piros hengerfejtömítő pasztával gondoltam bekenni, az már bevált több helyen is. (vagy az ugyan az?)
Üdv: M.