Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kösz szépen a segítséget!
Ott tartok, hogy kikötöm a powerszelepet, és úgy járok vele.
Nem tudok jobbat, majd veszek egy másik blokkot, és meg van oldva.
Az igazság az, hogy nincs kedvem kockáztatni, 25000 egy új henger annyiból meg ha veszek újat az max 50000 és van egy tökéletes blokkom nem kell rizikózni.
Hát ha belelóg a hengerbe a kiopuffszelep, az cumi.... Sajna nekem is előfordult, csak ez egy AF-1, nekem kicsvarodott a szelep szára... Azóta a becsúszást megakadályozó alátét rá van hegesztve Mert nekem soha többet! áááá a 7 e km-es dugattyűm áááááá
Még valami Ha azért keresed mert elromlott ne görcsölj az új beszerzésén a Trabanté is tökéletesen meg felel ekem is az van. Csá
Szia

Az index relét azülés alatt találod bal oldalt a hátsó vége felé. Elvileg egy gumigyűrűben van kb. 3cm magas henger.
Sziaztok!!!
Elárulná nekem valaki, merre találom az indexrelét? Bármerre keresem nincs rajta.

Továbi kérdésem: Mi lehet az oka annak, hogy másodszor is beleért a powerszelep a dugattyúba?

Köszi!!!
Mi ez a punnyadás pegaso-sok??????
Épp most csináltam meg a pegasom supermotóra , majd ha kész lessz kb január -február környékére nyomok fel 1 pikcsőrt , sz.tem elég fain lessz:)
1000%-os felujitáson esett át.
Na mindenkinek nagyon bolgod és békés karácsonyi ünnepeket kívánok!
Minden van!!!! KITÜNŐ állapotú pár ezer km-eres rotax 127-es blokk (poxeres)mindennel együtt elektronikával mindennel(nagyon megy) 60 ezer ft!!!! Gyári ülés gyári üléshuzattal aprilia tuareghez, ugyanehet a fajtához minden alkatrész van(tárcsa , nyereg , teleszkópok , tank , dekni , váz , Kerekek minden!!!!! Aprilia Pegazóhoz nagyon szép állapotú műszerfal bovdenekkel , vezetékekkel mindennel együtt minden működik 20 ezer ft!Szintén pegasózok gyári fényezésű jó állapotú első fejidom lámpával , kébelekkel chesterfield matricázással szép plexivel!Tuareghez hűtőradiátor , és még sorolhatnám!!! Ha kell valami irj , és az árat megbeszéljük!!!!!
citromtuning@citromil.hu
Tel.: 0630 336 4875
Köszi szépen,azota úgy néz ki megsikerült oldani le szedtünk az o gyűrűből 1 100-ot és mükszik.
van 1 debreceni bontó,nekem 8 ezer volt karral együtt tel:0620/9255645- Csaba,postai utánvéttel tudja küldeni.
Sziasztok.
Nekem az első fékfőmunkahengerrel van gondom, hiába karmantyuzuk fel nem akar rendesen mükszni.
Merre kapnák én egy ilyen munkahengert ?
Helló!
Kiderült, a 125-ös Aprilia Pegazusomnak (Rotax 123) a lendkereke döglött meg, eböl is a mégnesek dobáltak le néhány milimétert magugból. Meg egy kicsit a generátor is szopott de az még egyben van.
Most valahonnan kellene nekem expressz egy lendkerék, természetesen használt mert a szerelő azt mondja, hogy közel 100 misu egy olyan újonan, és az most nagyon sok kicsi pénztárcámnak. Remélem tudtok mondani néhány hasznos tanácsot, meg helyet ahol érdemes érdeklődni.
Előre is kössz srácok!

Nem dölött egy kicsit ez a topik?
hello mindenki! Aprilia pegaso 1992-es 125-ös géphez keresek -(a pontos nevét nem tudom az alkatrésznek)- a hátsó kerék és a fogaskerék között lévő rezgéscsillapító gumibizbazt. Előre is kössz ha valaki tud segíteni.
Hello! Gondoltam ide is beteszem a linket, Rotax 123 as blokkról van pár kép meg vill. kapcs. rajz, váltó ilyesmi... avbteam.uw.hu/Rotax.zip
Remélem nem baj hogy ide írok... mármint nekem nem pegasom van de a moci az ugyanaz sztem legalábbis, én nem tudok róla hogy különbözne a Tuareg és a Pegaso blokk... meg hát sajna Tureges topicot még nem láttam... sajna
Kössz. Kellene nekem egy fasza gyári leírás, az a bajom, hogyha valamivel nem vagyok tisztában és megkérdezek néhány embert akkor a, b, és c, válaszokat kapok, és a totó valahogy nem az erőségem. Még csak néhány hónapja motorozom ezért elég tapasztalatlan vok.
Mennyi az átlag fogyasztása, normál körülmények között?
hmm hát mit is kell róla tudni? rotax 123as blokk figyel benne,ez kb 31 paci.jó kis különoljazásos(figyelj nehogy behaljon) most így hirtelen ennyi ja meg 10ezrenként megeszik 1 dugót,de használtattól is függ
Szevasztok, Gabi vagyok innen a középmagyarországi Veresegyházról. Nemrégen vettem egy 1991-es pegazust, meglepően kockalámpás, pedig világéletemben egy Yamaha TDR volt az álmom (persze kezdő mociként) de a pagazust kedvezőbnek találtam, több szempontból is. A lényeg az hogy nagyon keveset tudom eről a tipusról, ezért a segítségeteket kérném.
nekem van rx 125öm rendszámos,ha érdekl...
Szia Csitke!
A moci átvételre kész!!!!!! Igen megvan...
06-70-560-6900
Karbonszettel!!!!!!!!!!!!! és most készítek hozzá kevlárból fejidomot
msn: zoltan_stempin@vipmail.hu
Hali !!!
Érdekelne a motorod ha megl van-e még!!!!!!!!
Légyszi írj vissza h meg van -e a mocci
Köszzi
Helo
Sziasztok!
Nagyon sürgősen el szeretném adni frissen felújított , szezonra felkészített vasamat (92-es Pegaso 125)
SOS!
Ár megegyezés kérdése
nem még nincs
Szisztok!
lenne egy olyan problémám hogy a pegasomhoz alkatrészek kellenének!(Első lámpa tanksapka meg ilyenek)Ha tudnatok segíteni írjatok légyszives!!!Köszi
Skacok,

ha egy jó szerelőre van szükségetek, aki egyhengeres kétüteműben verhetetlen, szóljatok. Nekem most csinálta meg a kis Pegaso 125-ömet, de nagyon tudom ajánlani...! Az aprilia márkaszerviz tojt az egészre, míg a srác gondosan, alaposan megjavított rajta rengeteg mindent, a cangát mintha kicserélték volna... ja, olcsón és villámgyorsan dolgozik.

kawarider@freemail.hu
Na van már görbéd?
Tud valaki erről a gépről nyomaték ill teljesitménygörbét küldeni?
dokyka85@freemail.hu