Tegnap hívtam a Full-Gas-os értékesítőt hogy tud e már valami konkrét dolgot mondani, hol tartanak az ügyintézéssel. Sok infót nem tudott mondani hogy mikorra várható hogy lesz érdemleges változás, de azt mondta hogy végszükség esetén tudnak próbarendszámot intézni a motorra. Mondtam hogy ezt felejtsük el, én nem fogok rohangálni mindenféle ügyintézés miatt, meg menetlevelet irogatni motorozás közben, én a nevemre akarom iratni a gépet és kész. Ha a hónap végéig ez nem jön össze, akkor viszem vissza a motort, aztán majd ők lefolytatják az ügyet a behajtó céggel és majd eladják a motort amikor akarják. Ha ilyen hülyék voltak hogy 2007 áprilisától 2008 októberéig nem iratták a nevükre a motort, akkor most ezt szépen be kell hogy nyeljék, mert többek között ennek köszönhető ez a félreértés a behajtócéggel, hogy le van foglalva a motor. De nehogymár én szopjak ez miatt hogy nem tudom használni a motoromat, a hónap végéig adtam haladékot, de szerintem ha a jövő héten nem lesz semmi változás (szerintem nem nagyon lesz, mert nem fog ez menni ilyen rövid idő alatt, ez bele fog telni 1-2 hónapba lazán), akkor visszaviszem a gépet aztán adják vissza a pénzemet...
Ja és ez 2 személyes, nem úgy mint ami a bikeman-nél van, szóval erősen esélyes lehet ha visszaviszem a VTR-t.
!
?
!
Persze, adom a nyergeket is!
E-mail cím?