Na 2006tól már nem reped, indító relé gyenge bár 06tól már lehet az is megvan oldva, generátor ebben is meghalhat, szelepszakadás meg nem hétköznapi dolog
Sziasztok!
Néztem egy 2006os már faceliftes RSV1000R-t. Szeretném megkérdezni, mire kell figyelni az RSV-knél vételkor. Hallottam már lengővilla repedésről, fesszabályzó gondról, indítási problémákról, amit itt is olvastam, és leszakadt szelepről 5000km-nél.
Ha utcán mész nem nagyon ajánlom a nagyon sportos gumát. Nekem a Dunlop Qualifier 2 3000km-t bírt. Egy ideje Metzeler Roadtec Z6ozok,jobban bírja sokkal. Persze ha pályázol akkor Q2...
üdv! kisebb dilemmába vagyok gumi ügyben!
Briston bt 016 vagy Dunlop qalifire II ?
Szerintetek melyik a jobb gumi? michlen power one -t akartam még, de az most sajna nincs
Zé=Zsé? Berg szerelő voltál(vagy)? Ha igen akkor van még egy ember aki Berg-el és Rsv-vel nyomja. Az előbb hívtalak Berg karburátor miatt (hosszú ideig állt)
Helló
Érdeklödni szeretnék hogy egy Aprilia rsv 1000r factory 2007 es ami 143 le azt menyire lehet felvini jo tuningal gondolok itt komplet kipufra elektronika stb menyi lóeröt lehet belöle kihozni köszönöm a választ..
Sikerült! kiegyenlítő tartályról cső le, mögötte ott van a termosztát arról is és a hűtő bal oldalán van egy csavar alul azt is kicsavar elvileg ennyi. A mennyiség kijött! :D
Köszi a légszűrőt tuti!
nálad is dobálta a lángcsóvát?
Szerintem húzd le a legalsó csövet, vagy elvileg a vizszivattyú alsó csavarját ha lelazítod.... de ez csak tipp.Ha megvan a tuti, tedd közzé, mertén is cserélném.
Csak azért kérdeztem, mert most cseréltettem láncot, aztán a hátsó lánckeréknek nem is volt szinte súlya, sunstar volt a motoralkatrészek.hu-ról. Nem tudom, hogy mennyivel lehet könnyebb az alu, de, hogy nem oszt nem szoroz az tuti.
Hűtőfolyadékod nem fogy? Én arra tippelnék (így látatlanban) hogy a hengerfejtömítésed nem jó és a henger beszívja a hűtőfolyadékot, ott a nagy hőtől gőzzé válik és az jön kifele. Ha nem első tulaj vagy km-t ne nézd, oda állítják ahová akarod, ráadás ez a problem amit mondok nem feltétlen km függő. De mondom csak tipp, nem akarok okoskodni látatlanban.
üdv!
Olyan kérdésem lenne, hol van a hűtő víz leeresztő csavar? ami a hűtőn van azt megtaláltam, de kellene lenni még egynek szerintem valahol a motoron!?
Előre is köszi!
Na meg van! 10 év Boldog HAYABUSA birtoklás után!