ne kútra!06209549279
Szentmihályi út mellett vannak.........de ha vissza olvasol
volt itt egy vagány aki tuonot akart venni...és olajban érdekelt
ez aztán az 1xű téma
koztuk Prfactory is akire azt mondhatom hogy barati viszonyban vagyunk es az apriliakat eleg jol vagja miert ezt teszi az osszes bringaba kb ? lehet egy jo reklam az egesz de altalaban nem zororog a haraszt....
Csak kíváncsi voltam most mi az éppen aktuális divat. 6000 ként egyébként, mindig csere + szűrő is biztos ami biztos alapon. Az pedig 1 év alatt mindig megvan. Szóval tojok bele, bemegyek a kútra megveszem a agiposat, olcsó is jó is. Úgy is idén még 1 csere lesz még, mert az a 6000km gyorsan elmegy. Azt hiszem sikerült a motulnak meghülyítenie a marketingjével, sorry srácok.
de a sima 5100-as tokeletes bele nem kell az extrabb es ennek az ara is jobb
bocs holnap megcsoroglek
szerintem guminal tenyleg be kell loni mit csinalsz a geppel en pl nagyon nagy turakra nem mentem vele, inkabb elmenymotorozni, egykero mindig minden mennyisegbenntehat en nem mentem a gumi tartossagra en a max tapadast szerettem volna (illetve nyilvan mindezt olcson) igy en vagy szupersport ( supercorsa, power one) vagy vagott slick gumit hasznaltam vegig
mikor megvettem akkor volt rajta egy 0km-es michelin pilot power 2ct, az 5000km-et ment el de akkor mar vaszon kint volt slickek kb 3-3500km-et mennek el hatul de toredeke arban es tapadasban sokkal jobb a slick, viszont az kell hozza hogy egy kicsit allat legyen a stilusod