akinek esetleg van kedve számolgatni az.....
van 2 primitív aljas köcsög tolvaj roma....
az egyik nő a mási faszi...
csinálnak 5-6 gyereket....azok látják amit látnak a szüleiktől....felnőnek ahogy felnőnek...
viszont a gond...hogy az a 2 ember kitermelt 5-6 ugyanolyan jellemet,mint ők maguk...
és az az 5-6 is kitermel fejenként majd 5-6 ugyanolyan jellemtelen szarrrágó gecit,mint akik őket is kitermelték...
és ezek hatványozódnak évről évre....
mint a sáskák..majd ellepik ezt a kis országot....
belegondolni is félelmetes....
mig kihal egy dzsipszi addig átlagosan születik 30-35....
Jesszus ......mmi lesz még itt
arra azért kíváncsi leszek,hogy a szlovákok hogyan fogják tolerálni,hogy ezek megint megússzák.mert nem számítok semmi komoly megtorlásra.ha csak Szögi Lajos tanáremberre gondolok,akit a gyerekei szeme láttára vertek agyon és még mindig semmi nincs az ügyben...viszont szlovákiában,mint tudjuk,nem így bánnak a cigányokkal.remélem jönnek és elkezdik...
cigányok szemében már mi vagyunk a cigányok és ők a jók.....de mivel ott van az összetartás, addig mi le leszünk húzkodva,ha jobban odabaszok, akkor már 30can jönnek rám és a családomra,ha én is felvonúltatok 30 főt akkor ők 300at és könyörtelenül kap a kedvesem ,a gyermekem,nekem meg a torkom vágják el,,,,,,ezzel csak azt szeretném hangsúlyozni,hogy ne legyeünk már beszariak és basszunk oda VÉGRE!
Hát akkor egy történet, h mi a bajom a cigányokkal. Sétálgattunk a párommal a Hajógyári szigeten, egy szombat délután. Biztos ami biztos alapon felhúzott gázpisztoly a zsebben. Mikor sötétedés után visszaértünk a kocsihoz egy 5 fős, 18-20 évesekből álló gippo brigád matat a kocsi körül. Messziről megnyomom a gombot, ajtók kinyílnak, lámpákat felkapcsolja. Arra gondoltam, h ettől majd elhúznak, de nem. Elkezdtek kötözködni, beugatni a csajomnak, elkapták a kezét, majd az egyik elővett egy kést, h kurva gyorsan adjam oda a tárcámat, meg a kocsikulcsot. Mondtam oké, nyugi, kiveszem a zsebemből. Hátrébb léptem, majd a gázpisztollyal az egyiket 1 méterről arcon lőttem kétszer. Az összecsuklott, a többi elrohant, de csak kb. 25 méterre. Beültünk a kocsiba és elhajtottam. Mire hazaértem már ott voltak a rendőrök. A cigónak maradandó hallás és látás sérülést okozott a két lövés, az egyik szemén 50% körüli volt a látásromlás, mint utóbb kiderült. Hónapokig jártam bíróságra, a párom és az én vallomásom nem volt elegendő az 5 fős brigád ellen. Valószínűsíthető, hogy egy magyar párocska köt bele egy 5 fős cigánycsapatba, mi...? Belekötöttek mindenbe a rendőrök és a bíróság, én voltam a vádlott, nekem kellett védenem magam. Engedély nélküli gázpisztoly, önbíráskodás, stb... "Megúsztam", mert csak közvetett bizonyítékok voltak "ellenem" és voltak kapcsolataim. Ez a magyar jogrendszer, ez a magyar rendőrség. Ilyenekért nem tartom semmire egyik rendőrt se és ez nem általánosítás. Nem vagyok rasszista, csak már megtapasztaltam a cigánybűnözést és köszönöm nem kérek belőle, ahogy a cigókból sem.
Összefogással mindent meglehetne oldani! De ugyanugy szarunk a legtöbben egymásra mint ahogy ők szarnak ránk! Bezzeg borsodba Sajókazán ahol felnőttem ott öcsém egy cigu is pattogna tudják hogy rájuk lenne gyujtva a ház és nem mi még a rendőrség is segitene gyujtani! Ott vannak csak az igazi dolgok! Amikor hazamegyek egy hétre több esemény van mint itt egész honapban! Ott mindig mindenki helyre van rakva! Ez kéne ide is! Egyik cigu csinál valamit a magyarok már körtelefon és házhoz! csak ebbe a kurva országba mindenki fostos és szarik mindenki mindenkire! pl. buszmegálloba öten rugdostak a móriczon egy gyereket mert elvették tőle a pénzét és visszaugatott nekik! ott állt mindenki és nézte a buszrol egy ember nem ment oda! Hát mi ez? faszom! Két állat ugrott le a buszrol kb. 10perc után és szedte szét azt az öt embert és erre mi volt? sirva lefényképezték őket és a két ember után orditottak hogy fel lesznek jelentve, ugy hogy öten vertek ők egy embert! na hát ilyen segitségre mint amit mástol kaphatnék nekem nincs szükségem! És ha engem támadnak be öten? megverem őket nekem lesz fos?
Hát igen,Kedden így jártam......20 percig szarakodik velem,miután rádudáltama veszélyeztetése miatt,majd utánam jön,jobbról balról próbál leszoritan,de nem foglalkoztam vele,mert nem érdekelt annyira,hisz nekem volt igazam...erre csak jön és jön,gecizik,,,,,,majd elcsattan az agyam,,azt megtörtént a baj,,,majd elvisznek a rendőrök bilincsbeverve,,,4 órát élveztem a társaswágukat.....de normálisak voltak és privátba megmondta a nyomozó ,hogy megért és valószinüleg ő komolyabban járt volna el,ha ilyen idiótával találkozik.....most meg bíróság,pénzbünti és bírság.....miért?
Ja és még valami. Azért mert nem szeretem őket, nem vagyok rasszista. A cigók sem szeretnek minket. Akkor ők rasszisták? Mert ha engem annak nevez bárki, akkor a cigók is azok. Csak egyet ne feledjünk. Ez itt Magyarország, a magyaroké. Nem Cigányország! Tehát nyugodtan mondhatjuk, hogy Rasszista cigányok ölték meg a szerencsétlen srácot, rasszista cigányok támadnak meg magyar embereket és veszik el a vagyontárgyaikat.
Jobnál jobb megoldásokat találunk. CSak az a baj hogy akinek hatalma lenne tenni valamit, az a 386 fő az nem fog semmit csinálni, mert nem hozznak rasszista, kirekesztő intézkedéseket- azaz nem csinálnak semmi értelmeset aminek lenne valami értelme.
Egy ehető megoldás lenne: szavazati jogot csak az kap aki a szavazás előtti két évben legalább 6 hónapnyit dolgozott. Önszabályzó rendszer, rémlik hogy valahol működik is ilyen. És akkor az a befizetett adóról az szavazna aki befizette.
úgy összeverném, hogy arról lehetne nyugodtan látleletet vetetni mocskos banda. és nem csak a cigányokkal van a baj, hanem azzal a rengeteg emberrel, aki azt hiszi, ha követi a példájukat, azzal előbbre jut
Mivel az ország szarban van, és ugye egyre több az ingyenélő (cigány) és egyre kevesebb az adófizető, ezért bevezetném, hogy aki 1+2 évnél tovább nem fizet adót(25 éves kor felett), az elveszíti az állampolgárságát és kiutasításra kerül. Soha többé nem léphet az ország területére. Ha megteszi, akkor kényszermunkára kerül. Továbbá törvénybe iktatnám a munkanélküli segélyen illetve a munka nélkül lévők kötelező dolgoztatását, közmunkákon. Minimum havi 40 órában. Ha ezt nem végzi el, akkor kiutasításra kerül. Nem demokrácia kell ennek a népnek, hanem diktatúra. Rend-fegyelem. Illetve bevezetném az USA egyes államaiban érvényes "Az én házam az én váram törvényt". Hiszen ma az otthonodban sem vagy biztonságban. Ha egy cigány bemászik a kertedbe, erőszakkal nem rakhatod ki, hanem megkérheted a távozásra. Ha nem megy, akkor hívhatod a rendőrt. Ha megütöd vagy erősebben megfogod a karját, rohan látleletet venni és téged fognak elítélni.
nem tudom,ki nézte este a híradót..azokat az uzsorás "uriembereket"akiket azért tettek előzetets letartóztatásba pár,hónapja,mert már életveszélyesen is fenyegettek családokat...szóval ezeknek az "úriembereknek"a rokonai ismét megfenyegettek családokat,ha nem vonják vissza a feljelentést nagyon nagy bajuk eshet.....
És mivel ma magyarországon elméletileg nincs "cigánybünözés" ezért az állampolgárok nagyrésze csakis azért nem lázad fel,mert félnek...ki ilyen,ki olyan következményektől....
És azok akik látták ezt az ominózus esetet....valójában azért nem tanuskodnak,mert félnek attól(joggal)..hogy ha tanuskodnának....legközelebb talán éppen ők,esetleg valamelyik családtagjuk szívébe fúródna egy penge....
és mivel a rendőrség nem"testőrség"...nincs senki aki megvédené ezeket az embereket az esetleges következményektől....
én már tanuskodtam cigányok ellen akik kiraboltak...leütötek,agyonveretek és elvették a pénzemet....
Engem is fenyegettek a rokonaik,meg pénzt kináltak,csak vonjam vissza a feljelentést...stb....
Amikor szoltam a rendőröknek,hogy életveszélyesen fenyegetenek....na pont annyit segitettek,mint amennyit én Széchenyinek a lánchíd megépítésében....
Ugyhogy én nem tudom,hogy kik csinálták,miért csinálták,...majd kiderítik az illetékes szervek...akiknek ez a dolguk....
A legnagyobb baj ebben az országban az, hogy aki nem nemzetiség, annak fülét-farkát behúzva kell élnie, pedig mi tartjuk el az országot és a kisebbséget. Ha engem megtámad egy cigány és visszaütök, a legjobb esetben csak rasszista állat vagyok, rosszabb esetben a cigány szűkebb családja (40-50 fő) megtámad, megöl, felgyújtja a házam. És a végén még én vagyok a rasszista is. A jog nem azokat védi aki az adókat fizeti és az országot előre mozdítja, hanem az élősködőket. padig azokat el kell taposni, mert csak puszítják az országot.
akkor kazdem ugy..hogy csak vicceltem
unatkoztam és gondolam beírok valami kamut...
nem is igaz,,,..amiket az imént írtam.... mindenkitől bocs...
És a rendőrség valóban nem testőrség
Egyébként, ha ennyien ott voltak és látták, nem értem miért nem tülekednek a rendőrségen tanúvallomást tenni..... .......nem másért csak, hogy megtalálják és elítéljék az elkövetőket minél előbb.
az öcsém veszprémben lakik.....reggel beszéltünk telón..Ott voltak és látták is....
És azt is látták,hogy,..na de ezt ide nem írom le.....
Viszont jobb,ha mindenki tudja...
nagyon,de nagyon takony munka amit a rendőrség végez......
És csak azért nem írom ide amiket hallottam,nem akarok esetleges bajt magamnak......sosha nem tudni......
Az nem jó, ha nyomorék lesz, mert akkor a TE a mi és az Én adómból fog élni, és még jogosult is lesz rá. El kell őket tüntetni az országunkból végleg. Aki Önként nem megy el, az pusztuljon.
van 2 primitív aljas köcsög tolvaj roma....
az egyik nő a mási faszi...
csinálnak 5-6 gyereket....azok látják amit látnak a szüleiktől....felnőnek ahogy felnőnek...
viszont a gond...hogy az a 2 ember kitermelt 5-6 ugyanolyan jellemet,mint ők maguk...
és az az 5-6 is kitermel fejenként majd 5-6 ugyanolyan jellemtelen szarrrágó gecit,mint akik őket is kitermelték...
és ezek hatványozódnak évről évre....
mint a sáskák..majd ellepik ezt a kis országot....
belegondolni is félelmetes....
mig kihal egy dzsipszi addig átlagosan születik 30-35....
Jesszus ......mmi lesz még itt
KLIKK
30 fős társaság....ki jár rajokba?
És mivel ma magyarországon elméletileg nincs "cigánybünözés" ezért az állampolgárok nagyrésze csakis azért nem lázad fel,mert félnek...ki ilyen,ki olyan következményektől....
És azok akik látták ezt az ominózus esetet....valójában azért nem tanuskodnak,mert félnek attól(joggal)..hogy ha tanuskodnának....legközelebb talán éppen ők,esetleg valamelyik családtagjuk szívébe fúródna egy penge....
és mivel a rendőrség nem"testőrség"...nincs senki aki megvédené ezeket az embereket az esetleges következményektől....
én már tanuskodtam cigányok ellen akik kiraboltak...leütötek,agyonveretek és elvették a pénzemet....
Engem is fenyegettek a rokonaik,meg pénzt kináltak,csak vonjam vissza a feljelentést...stb....
Amikor szoltam a rendőröknek,hogy életveszélyesen fenyegetenek....na pont annyit segitettek,mint amennyit én Széchenyinek a lánchíd megépítésében....
Ugyhogy én nem tudom,hogy kik csinálták,miért csinálták,...majd kiderítik az illetékes szervek...akiknek ez a dolguk....
unatkoztam és gondolam beírok valami kamut...
nem is igaz,,,..amiket az imént írtam.... mindenkitől bocs...
És a rendőrség valóban nem testőrség
És azt is látták,hogy,..na de ezt ide nem írom le.....
Viszont jobb,ha mindenki tudja...
nagyon,de nagyon takony munka amit a rendőrség végez......
És csak azért nem írom ide amiket hallottam,nem akarok esetleges bajt magamnak......sosha nem tudni......