nem tudom ti hogy vagytok vele, de lehet a jelenlegi kormányt szidni.. Nekem nem rémlik egyáltalán, hogy bármely előző kormány tett volna értelmes lépést ezügyben. Ennyi erővel az előző kormányok is ugyanannyira inkompetensek ebben a témában...
Szinte látom a szélsőséges román sajtóban az eset tálalását: "Magyarok kivégezték a román kézilabdást!" és mindezt a köcsög megélhetési purdégyárosok miatt....... Baj lessz itt ,nagyon nagy baj,szerintem.....
" A Magyarok nyilaitól ments meg uram minket"...volt hogy így gondoltak ránk más népcsoportok..most mi a fasz van? Hol a virtus? Ameddig minden ilyen eset tétlenül marad, addig semmi nem fog változni. Hányok ettől az országtól.
A politikusok mindig azokat "védi" akik többen vannak, hogy rájuk szavazzon a többség. Ebből látszik kire fektetik a hangsúlyt. Ha ezt látják a buzi romák hogy ellenük semmit nem lehet tenni akkor persze h a jelenlegi fos kormányra fognak szavazni. A másik fele az a sok okos nyugdíjas......De tök mind1 mert ezt a többi párt is így csinálja. Akkor most találjátok ki hogy mi legyen?
hát ponz ez a baj
mig egy normális fiatal pár nem mer gyereket vállalni,mert kilátástalan a jövő,addig a cigányok futószalagon érkeznek
mert tudják,hogy jön a segély..a többit meg összerabolják maguknak...
és a lerosszabb,hogy ezeke védi a "törvény"...
ez nem törvény..nagy szar..
talán egyszer lessz egy normális miniszterelnökünk aki nem támogatni fogja őket hanem kipaterolni innen a picsába.
nekem vannak oszt társaim akik ilyen úton fognak tovább tanulni felsőoktatásban, és megfogadták ha egyszer miniszter lesz valameik akkor a cigányoknak csúnya világ lesz!
de.pssszzz.....
és persze egy szamcsikard ...és pár tőr...
soha nem tudni...mikor....