Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem meg lefürészelt csövű sörétes
de.pssszzz.....
és persze egy szamcsikard ...és pár tőr...
soha nem tudni...mikor....
nem tudom ti hogy vagytok vele, de lehet a jelenlegi kormányt szidni.. Nekem nem rémlik egyáltalán, hogy bármely előző kormány tett volna értelmes lépést ezügyben. Ennyi erővel az előző kormányok is ugyanannyira inkompetensek ebben a témában...
Ezt is érdemes megnézni.

KLIKK
az a baj,hogy nem lesz baj...birkák a magyarok.Árpád apánk már hasra fordult...
remélem az összes nyugdíjas okostojást,aki ezekre szavazott egy nap egy cigány fogja faszrahúzni a saját házában...
Szinte látom a szélsőséges román sajtóban az eset tálalását: "Magyarok kivégezték a román kézilabdást!" és mindezt a köcsög megélhetési purdégyárosok miatt....... Baj lessz itt ,nagyon nagy baj,szerintem.....
Most ha jobban belegonodolok,egy külföldit öltek meg külföldön a külföldiek...és mi magyarok visszük el a balhét,mert Magyarországon történt......
Hol lesz a találka? Megyek.(van 2 nyílpuskám is).
Az a baj,hogy nem tehetünk semmit!Miért?Mert tényleg a családunk életét kockáztatnánk.Nagy szarban vagyunk...nagyon nagyban!
Nem tudom láttátok e ezt a videót?

LINK

Ilyen fellépések kellenének csak nagyobb mértékben. Csak mindenki fosik hogy leváltják.
" A Magyarok nyilaitól ments meg uram minket"...volt hogy így gondoltak ránk más népcsoportok..most mi a fasz van? Hol a virtus? Ameddig minden ilyen eset tétlenül marad, addig semmi nem fog változni. Hányok ettől az országtól.
Menjünk le veszprébe és basszunk meg pár rómait!
A politikusok mindig azokat "védi" akik többen vannak, hogy rájuk szavazzon a többség. Ebből látszik kire fektetik a hangsúlyt. Ha ezt látják a buzi romák hogy ellenük semmit nem lehet tenni akkor persze h a jelenlegi fos kormányra fognak szavazni. A másik fele az a sok okos nyugdíjas......De tök mind1 mert ezt a többi párt is így csinálja. Akkor most találjátok ki hogy mi legyen?
....és túl él!

Faszomba már,kapjukössze ezt az országot,,,,a kúrva életbe....kik vagytok?beszariak?hagyjátok ezt,ami még szarabb lesz?mert én nem
hát ponz ez a baj
mig egy normális fiatal pár nem mer gyereket vállalni,mert kilátástalan a jövő,addig a cigányok futószalagon érkeznek
mert tudják,hogy jön a segély..a többit meg összerabolják maguknak...
és a lerosszabb,hogy ezeke védi a "törvény"...
ez nem törvény..nagy szar..
Már a rendőröket is megtámadják.

Klikk

Klikk
Tippeljetek, ez a 30 fős csoport kikből állt?
http://index.hu/bulvar/2009/02...
bocsi orosz tesó,de azok hatványai még rosszabbak,,,olyan mint egy virus,,,,mindig erősebb lesz
nagyon jó ötlet:D
akkor irtsunk előbb politikusokat
Nem tudsz mert a törvény őket védi....mint ahogy előbb is leírták. Arról nem is beszélve h mindig többen jönnek ha Te 30 fővel Ők 100-al.
talán egyszer lessz egy normális miniszterelnökünk aki nem támogatni fogja őket hanem kipaterolni innen a picsába.
nekem vannak oszt társaim akik ilyen úton fognak tovább tanulni felsőoktatásban, és megfogadták ha egyszer miniszter lesz valameik akkor a cigányoknak csúnya világ lesz!
Még addig kellene odavágni, amíg mi vagyunk többen...
Sajnos náluk nagyüzemben gyártják az utánpótlást...