(elölről, hátulró stb) Ezt fogadjátok el.
Épp mostanába kereste meg őket a BMW,és a Mercedes is, mert nincs kicsi és megbízható motorjuk ellentétben a FIAT-tal.
tank alól hörgött ahogy kapkodta a levegőt, a kidörrenőkből dohogott a V2. Teljesen egyedi feeling volt vele minden egyes méter. Fékek,kanyarteljesítmény...mindent kicsit másképp csinált mint a japánok. Nem feltétlenül rosszabbul,csak másképp. Az alkatrész tényleg nem volt hozzá kimondottan olcsó,de azért a biztosítok sem verte ki. Nem egy steril japán szerkezet, rezonál,zörög,és úgy ahogy van szeretni való kis bestia. Én szerettem,de úgy alakult, hogy jó pénzt ajánlottak érte és nem érte meg megtartani. Most vásároltam egy Hayabusát, mondanom sem kell,teljesen más világ. Semmi zörej,semmi hörgés,csak halk kis zümmögés. Állatul megy és majdnem elhagy ahányszor a gázra nyúlok,de mégis sokszor eszembe jut azóta is a talján Monster mert szerintem akinek egyszer volt Ducati-a az nehezen felejti....már szinte nem is motor,már-már ékszer.
Én ezekre reagáltam és nem fordítva volt,de a hozzászólásoknál ott az időbélyegző, lehet látni a sorrendet.
. Az egyik linkben látható motorok közül az egyik az enyém.
Egy súlyos hiba még volt a túran
Mondjuk máig nem értem, mért nem gyújtotta fel ott azonnal a monstert.
üdv.