Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyártok egy új nicket
szasz mindenkinek
szerintem nem lenne annyira feltünő ha mondjuk nem bazdmeg..hanem motocross vagy valami más lenne a neve a kamu hsz-gyártónak
hogy mi... baszik elindulni.... 7 kor jön át haverom és letapizzuk aaz összes vezetéket hátha csak contact
ez már tuti
2-3 hét mulva szállitják a kocsit...
tod ez olyan hogy valaki nem fizeti a hitelt..bank meg lefoglalja és csumi eladják szaré hugyé...
apám meg hitelekkel foglalkozik és ő mindig értesül ezekről az "akciókról"
azon agyalok hogy eladoma dt t meg kiszállok a cr ből... és veszek egy fasza cr t vagy yz t... tavasszal meg vmi 4t 250-600 as edurot a crossmoci mellé.... járkálni a városban
Na mi a helyzet a hondával ádi?
De azért persze remélem hogy nektek szerencsétek lesz.
cső emberek.. na megcsináltam a kuplungbowdent a bazdmegot meg elfelejtettem beindítani tegnap este...

ma este legyen bazdmegolás??
kapcsolat kérdése az egész...fateromnak szólnak a bankból mindig...fater szolt egy ismerősének..és már le is előlegezte a 14 fordot..ez gyorsaság kérdése
Én voltam fent a vámhivatalba csepelen geci munka folyik ott ha valaki benne volt az tudja.
Hát nemtudom ha olyan nagy bizsznisz és ráadásul legáli is akkor már valami nagyhal elvite volna a telepröl szerintem.
nem átbaszás hidd el
fater haverje..apám segitségért cserébe..ad nekünk egy full extrás 2005 ös focust...már félre van téve..eredetileg egy ford ranger lett volna..de fater volt megnézni őket..de nagyon le voltak lakva aztán inkább focus
szal ez nem átbaszás
miért????
bank által lefoglalt autók...kapod hozzá a forgalmit rendszámot midnent...ez full legal...
multhéten lakások voltak debrecenben....4 milláért a 10millás lakások
cumis ügy....szar lehet...
ez van nekik cumi, neked szerencse
Átbaszás az egész
ezek geci dolgok ebe nemigen kell belemeni.
Igen tudni azért mert tartoztak nekik és elhozták a quadot az árba de csak rákel nézni és magáért beszél.
gerle faterja szokott kamionokat venni nem?
na ezt neki irom...2-3 hete volt egy olyan akció hogy 8 kamion 32milláért...az összértékük 120-130millió...ezt csak írtam mint érdekesség...mert már megvették őket...nagyot szakitott a csávó..
most olyan volt hogy 14 ford focus mag ford ranger 8milla...csak egybe lehet megvenni...
van benne valami
azt is tudni hogy miért? nehogy valami cumi legyen vele!
Hát az ugy van siki hogy ez egy suzuki quad aminek az ára 780-900 van és ennek menyi is az ára
ugyan úgy egy 250es túra turha na nem, biztos tudod miért jobb....de miért is?
ha holnapig sikerülne rávenni fateromat....
nem félreérteni kiscsáko