Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csőstül jön a baj, szó szerint
jó a gumim mi?
bazzeeee
na..szóval szép sorjában
megyünk és eccercsak mintha kidobta volna segessébgől csak forgott....
leállok..nézzük..mondom nemáá beszart a váltóóm????
nézek tovább..nincs rajta a csavar az első lánckeréknél áés a tengely csak magába forgott...oké...haver elment fehérgébához..nem volt csavar csak ujjakra de arra is 4000ft
hazament..szerencsére volt egy blokkja amin ugyan akkora csavar volt a tengelyen szal zsír az pont jó volt
oké elmentünk a vár felé meg a bányába és eltört a hátsófék karom...fasza
megyünk a sráchoz leállunk...mi van a kipuffoddal???
nézem..kijött belőle a cső és csak lógott...
minnyá baszok fel róla képet...
kiakadtam bazz...ma szétesett a motorom
meglátjuk hogy jövök ki időben...de szentem szombat délután lesz a jó időpont...amúgy assetom hol lax
Én nekem szerencsém van, mert szinte egész nap a gép elött "dolgozok" vagyis.....

Nem is haladok a munkával....
már megint nem dolgozok ! leviszem ezt a qrva számológépet a műhelybe akkor legalább ott leszek !
attól függ kell-e neked rendszámtábla ? vagy anélkül endúróznál vele ?az sajnos sokat rádob pénzbe a reg.adó áfa tréfa forgalomba helyezés biztosítás meg egyebek. papír nélkül olcsóbb sarazni! de a hivatalos papíros ló előnye hogyha valami baj van /ne adj Isten / lásd kishapsi akkor ott fizeted ki az árrést !
előbb ezt döntsd el melyiket választod!
200-300ezer-t szánok rá.
Inkább most veszek egy "öregebbet". Úgyis odabaszom magam párszor vele.

Majd jövőre beruházok rá jobban és veszek egy komolyabbat, frissebbet.

Nekem csak hobbira kellene, hogy hétvégi kevés szabadidőmben letöltsem a heti feszültségem szegény motoron. Se rendszám semmi nem kell rá.

Sőt.....amit rá akarok költeni az a benzin meg az olaj...ha beszarik, belököm egy árokba..persze ez csak vicc.

na mentem
csőő
jaja abból
amugy még mindig szar..egy nagyon picivel jobb lett....
hétvégén szétkapm gyurival..hátha kiderül valami
tök vicces....a tanári gépnek a monitorjára rá van irva hogy fasz
elég vicces hogyha belegondolsz hoy ezt a tanárok használják és le van faszozva amonitor
faisst te miből vizsgázol a hogyan tisztítsunk könnyen gyorsan levegőszűrőt terepmotorkerékpárba témából?????
délután legyen kész yamid!
hali
egy 400 vagy 600as gép elég sokba lenne ha külföldről hoznád be..itt a regadóra gondolom a forgalomba helyezés ilyen meg olyan vizsgák...
itt minden attől függ mennyi ráa keret

idóta
na én meg vizsgára várva pötyögök a tanáriban a gépen...
Üdv Mindenkinek!

Jó titeket olvasgatni már egy hete ezt teszem, amióta "megint" elkapott a motorláz. (kipróbáltam ismerősom 600 ccm-s endúróját) És most "ismét" motort szeretnék. Sok okosat megtud az ember és jókat lehet röhögni egy két elmés emberen. pl wukk2.
Hát szóval csak így tovább....

Ha végre szerzek magamnak egy motort akkor majd értelmesebbet is próbálok hozzászolni a témákhoz.
Már alig várom, hogy megoszthassam valakivel "saras,poros" élményem.

Érdemes motort behozni külföldről (enduró v. krossz amiben most gondolkozom 400-600 ccm)?

További szép napot!!
na megyek! dolgozni kéne kicsit de semmi kedvem,megint 1 cr dugócsere meg kdx200 full generál nem is meséltem múltkor kerestem rá lendítőkereket és nagytudású gazdija egy yamaha jog lendítőkerék áthegesztésével beindította a motort rövid de rázós motorozás után leesett az! félrehegesztették és olyat ütött , hogy szétrázta a gépet/főtengely fél centit lóg/ még a fogtömése is kiesett a madárnak! de mondta hogy jó a gép amúgy!
te és eredetibe mennyi pénzbe kerül 1 ilyen tekercs?
wukk2 meghunyászkodik és megszelidül még a végére a szakértő közönség előtt !
ja meg a motorja is egyre kezelhetőbbé válik!
amúgy wukk2 szerintem úgy mondta " nekem vastankos a gép nem szar műanyag!"..... mikor kéreztük tőle
szerencsétlen azt hitte , hogy a műanyag a szarabb és rávágta hogy vas mert menőzni akart aztán más jött le belőle de hála Isten megjött a "haver" és a felhomályosítás után egyre emberibb adatokat nyomat!!!

Folyamatban...

Az első ember akinél volt, félig szétszedte, de azt mondta, hogy nem vállalja.
Második is húzódozott, azt mondta, már nem vállal, csak egyszerűbbeket.
A harmadikhoz mire elvittem, meghalt.
Most a negyedik embernél van, ma kell fölhínom, de ő már tutira elvállalta, csak messze van, Jánoshalmán, így a magyar postát célszerűbbnek(olcsóbbnak tartottuk, mint az autót)
Így is azt mondta, hogy 8-10e lesz

De már teljesen ki vagyok akadva...
szia theograf!
magának megtekercselődött a gép? jó lett már a villany ?
Te nem tudod megállapítani, hogy a motorodnak fém, vagy műanyag tankja van?????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????? ?????
És a gumija miből van? És a sárvédők? És a váz?

Mondjad meg, hogy van-e hátsó lábtartó, meg info kijelző a gépeden!!!
Vagy a fotóvan mi van??
De mégis megtaláltam:)majd hnap irok h mire jutottam.Páááá!kössz
Háttt, tőled sem vesz motort innen már senki...