Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vegyél rx-et!
az enyém eladó 2004es 10000km és 410.000az irányára
képek a nevemre kattintva
motoroztál már????.....ha igen min...és mennyit....ha nem akkor ....mondjuk itt egy aprilia rx 50 96-98.-as ....
helosztok nem tudnátok nekem ajálani egy mocit ami jó és nem szervizigényes:P500-000 pénzig és egy 14 éves kölyöknek
NA hello mindenki ................rég jártam..... erre miujság...????

látom zajlik az élet........csak igy továbbb.........de hova let vukk????és a hyper-super DRZ??????

itt van egy kép vukk mocijárol.......ha már "Ő" nem is tesz fell képet rakok én...
msnre vegyél fel---- nodtheking@hotmail.com ...kösz
én anyit csináltam anno, hogy kireszeltem a 124-es felirtatot, és alulemezbe beleütöttem a 49,3 cm3 feliratot, azt felragsztottam a hengerre a hol a 124 volt, és lefujtam hoy ne tünjön föl hogy más fajta. és bevált.
na meg a rendörök előtt megprobáltam normálisan menni.
1 gilera rc és azért mert 50ként fog futni és ha elkapnak azokkal a számokkal se tudjanak megfogni márminthogy bebizonyítani hogy nem 50es
akkor meg a hamisitást fogják rád kenni. és akkor még nagyobat szopsz.
inkább ne adj okot ara hogy szivasanak, és nem lesz bajod belőle.
alakul a Tmem lehet elviszik 80ast,meg utána még gyorsba el passzolom 25öst és megyek TMért meg fogok halni hehe
adsz egy emilt, akkor elküldöm a mobil számát, de ide nem akarom berakni.
2T tuning- és versenymotorok felkészítése
Aszalós Péter
2120 Dunakeszi, Határ u. 2.
Tel.: 27/346-181
aztán ha kész összefutunk
1 gilera rc és azért mert 50ként fog futni és ha elkapnak azokkal a számokkal se tudjanak megfogni márminthogy bebizonyítani hogy nem 50es
kishapsi kéne Aszalos P száma!légyszi add meg...má nem szenvedek tovább.,
én ugy vagyok vele hogy vmit vmért.
mért szerinted egy drz menyit eszik, ha komolyan használod?
amúgy meg aki a fogyasztást nézi az vegyen simot.
Az kuvva sok, pedig már kezdtem a husky felé pártolni.
minek akarod átütetni, és milyen motorról lenne szó?
de nem hinném, hogy a drz-t 6. ban, 70 nél fel tudod cibálni 1 kerékre?????
meg ha beálitottam volna a karbiját, biztos hogy 1-1,5 literrel lejebb tudtam volna vinni a fogyasztását, de akkor viszont nem durrogot volna, és nem lőtt volna olyan 10-15 centis lángokat a kipuff
de hát vmit vmért.
honnan loptad ezt kérdezné....Én átütettném egy 50esére.
Az nagyon sok.A DRZ felét sem eszi....jó az más is
az alváz és motor számot nem lehet átütni 1 50 számára? vayg mit szolnak a yardok h nincs rajta?
papir szerint 6L/üzemora.
csak az a kérdés hogy hány km egy üzemora .
ha kimentem a városba játszani, akkor az 1 teli tank(9liter) olyan 60-65km re volt elég.
de nekem bele volt piszkálva a motorjába.
Mennyit eszik a 610-es husky?
kurva riejut 4kmen keresztül toltam dombokon keresztül megadta magát a gyertya a fene egye meg