Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na szép, idekerül egy simsonos névtelen nethuszár, oszt már ő itt a helyi basszájba vagy mi??
mer az rendben hogy leoltja wuk ot azért nem kéne itt anyir ajátszani a nagy hozzáértőt, minden tiszteletem a hidi mikié, de attól te még egy senki lehetsz, hogy egy simson után teszed itt az agyad.
nézz körül, a brazilok dt125R el nyomták a streefighter világbajnokságon. ugyhogy nem olyan rosz az a dt. amúgy meg minek neked kTm vegyél simson robogot az már előrelépés lenne.

majd ha már itt leszel eg yideje a forumon, és látszik hogy értesz vmihez, nem csak a pofád nagy akkor oszd az észt oké?? Öcsi.
szevasz husky látod mi megy itt!?
de vukk nagyon ott van és szűri a simsonos dagadt gyereket nyírtelekről hogy megismerte a falubeli kisgyereket beszarás!

amúgy voltunk motorozni de most pályáztunk sokat mert hol esett hol nem és amikor nem akkor mentünk amikor esett akkor depoba pihizés volt meg szalonnasütés is jó volt a szar időhöz képest

kész a huskyd?
pufo,mikor tanitottak motorozni akkor potkerekek is voltak rajta??,

bár szerintem most is szukség van rályuk.
mért hollax??
mondtam hogy ismerlek látod hogy kiszúrtam hogy idevalósi vagy pufi
ja és annak is csak a pofája nagy! biztos 70 es henger van neki már
hát anyádat fikázd te büdös paraszt nyirteleken lakok szal lehet nem egymás szomszédjába vagyunk
ha ilyn nagy motoros vagy akor biztos ismereed hidi mikit nem és ö is nyirtelki és ugymond ö tanitot emg motorozni szal sokmindent nem tok hozádfüzni
itt vagyok! hát nézem milyen picsaszar motorokon vittakoztok
oszt még a drz t fikáztátok ami 55 lőerös és 119 kg tuningcsövel van ellátva
a pufi meg 8 éves és álmodik csak szerintem ismerem van itt mifelénk egy ilyen dagadt gyerek biztos ő az
annak sincsen fogalma a motorokról szimszonos az is
hát kicsit fegyelnékl akor képbe lenél csiguci nem a dt röl beszéltünk egy hanem a kawárol meg a ktm röl sazal nagyon képbe vagy te HATALMAS FASZ ketö meg nem 14 fél vok hanem 17fél és nekem nem 50venesem van elhiheted!!:P ja meg csicskákal nem foglakozok vag csigákal
hello csiga.......hétvégi motorozás megvolt?.........gondoltam van egy csepp időm felnézek de .....nem sok minden változott.........csak vukk hiányzik
miért is faszozol itt pufi!
te hány éves vagy ? 14 és fél lehetsz kb. a dumádból következtetve játékmotorokon meg össze ne vesszetek ! főleg ha csak simsonoztál miért szarozod az apriliát az se szar még talán jobb mint a szinyód
meg a dt-től is vannak jobb motorok
hogyha egy kicsit gondolkodnál akor lehet van bene folytás és le lene csilapitva
ha tod mi az a csilapitás
légyszíves vegyél 14éves gyereknek fullcross kx 85öt 30 lóval....remélem meghal.gratulálok nagy okosok
megmutasam mien a kx ??
a dt az hátul maradt nem figayelted
vagy kawa mert az álaaz elsö helyen egy kawa kx 85
vagy egy ktm
dtről volt szó....
t aza a lényeg hogy az aprilia jobb mint a KTM
amugy meg nem én vok a 14 éves hanem az öcsémnek néztek mocit
szal enyi amugymieg beszophatod a nagy batyufaszt
úristen....áhh nem állok le 14éves senkivel vitázni
hát lehet job mit a szaros apriliád faszkalap
a ktm re gondolok
akkor ajánlom neked a ktm 50 senior adventure-t
úgy van...vegyél dt-t remélem csak szopni fogsz vele
ja motoroztam már egy simsonon apriliát nem nagyon inkáb valami kawa vagy yamaha dt 50
vagy ktm:P
nekem van 1 99es 80as rxem,250 az alja...de azt Bog jön megnézni kedden és ha minden jól megy talán bele is szeret
ja és 50es