Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szasztok!!

ki hány W-s olajat ajáln a telóba? yz125be
Szevasztok.
Nemtudjátok véletlenűl, hogy Pesten hol vállalnak tekercselést?
Előre is kössz.
walami barom, aki nem ment még normális motorral
ki vag
a melegen nem idnulára nem csak a klx es tulajok panaszkodnak, hanem azok akik balfaszok a 4Thez.
egy normális karbi beállitás, vagy egy kézi dekompreszor bekötése utánn a panasz megszünik.
50es rx-e volt.vagy talán 70es,régen beszéltem vele
Szép verda,tetszik nekem is!Gratula hozzá,kár hogy nem papíros .
Hallottam olyat a KLXekről,hogy melegen nehezen indulnak,tolni szokták általában őket.Ezt egy volt tulajtol hallottam.Tapasztalatod van róla Dagi?125ös RXed volt?
Most komolyan kérdem erőre mit mondasz?Az RXnek azért erősebbnek kell lennie.Viszont ennek állítolag a futóműve jó,és a motorja is nyomatékosabb,hiszen 4ütemű.Meg a fogyasztása sem egy kaliber....
Szép kis moci...jó vétel..
Gratula Dagi!!!!
250 es bocs
amúgy dagi grat hozzá, gyönyörű jószág, csak azokat a csunya indexeket vedd le róla.
apam 300as KLX?

ez ma igen.
sziasztok
az rxnél tipushiba, hogy a hátsó fék nagyon hamar felmelegszik?(20kmes intenzív földutas használat után olyan forró, hogy hozzáérni sem lehet)amúgy szerintem elég jó kis gép ahoz képest hogy 50es
gyooooooooo hát ez nagyon cool
gratula..sztem jo vétel vol én is megvettem volna
Nos ő az.
Sokat mondani nem tudok rólla ugyanis kb:1 hónapja vettem.
310 000-ért 94-es 12000 Km-rel.
A hozzáértők azt mondták,hogy ez egy vadi új.
Tényleg karcmentes.
Rohadt nyomatékos szinte alapjárattól,jó vele mocizni.
Előtte kis RX-em volt,de ég és föld.
Egy kis türelem és teszek ide képet is.
Dagi!
Mesélj már a motorodról!
Irhatnál pár sort róla,papíros e meg vagy elégedve vele,stb stb...hibák..
Kösszke
Nem ojan égető a hejzet,csak szeretném tudni.
Ha később lesz belőlle valami úgy is jó!
Elsősorban az érdekel,hogy hol folytják le a teljesítményt.
Ugyanis az osztrák könyvébe 18!!!KW (24Le) van írva.
wazze
szolhattál volna 1 nappal előbb megnéztem volna a mühelyben a motordataban.

de!
talán zoozee -nak van otthun dataja, és akkor kisugja a megoldásokat.
Sziasztok!
Segítsetek légyszi klx 250-hez szerelési,beállítási útmutatót szerezni.
Konkrétan:Fúvóka méretek,szelephézag,olajcsere intervallum és minden egyéb ami szükséges hozzá.
ne izgulj, én 2 éve egyteljes egész nyáron, keeway, eladó és garanciális szerelő voltam.
ya megy tyintyi is volt a végén, meg hongyi. azok voltak csak az igazi koreai teknikák.
beinditotad és máril leégett a feszabályzója. vagy a 0kilométeresnek, nem volt jó a generátor tekrcse
.
izgalmas egy nyár volt.
az 1ik ismerősömnek volt kymco dink-ük 150es 4t 47ezer kilóméter volt benne amikor eladták(semmi komoly hibája nem volt néha 1 kis szelephézagállítás meg ezaz)
na mi a helyzet voltatok motorozni vagy csak itt vesztegettétek az energiát?
kymco robogószerelő lettem 2 napja agyvérzés de talán legjobb a kínai/ koreai szemetek között már hárommal végeztem egy haverom vett egy kamionnal most nekem kell összetenni őket meg beindítgatni meg stb..
amúgy 150-es 4T és egész jól megy meglepődtem! csak sose érek a végére de ezért nagyon gazdag leszek és veszek egy drz-t jól van csak vicceltem!
csá miki!!!

én is beteg vagyok,szintén othon doglok,lehe az a bajunk hogy nem viszik el a kawákat.
Beteg lettem,lázzal nyomom az ágyat. De látom nem maradtam le semmiről,má csak egy kis fegyver kellene a fiuknak hogy egymásnak eshessenek.A színvonal a béka segge alatt van!

Giorgio!
Nem tom mien lesz a következő motorom,maj ugyis értesülni fogtok róla,de addigis még el kell mennie a KDXnek.
dobokat gyárt egy srác a kipufogófórumban keresd meg,sztem szépen dolgozik.