Lehet, hogy valaki Vukk alneven szivat minket, vagy, mivel en sem vagyok profi, nem ugatok faszsagokat...remelem A katalogus a DRZ-rol nagyon szigoru, 10 pont
Stifler !
még azóta nem sikerült szerezned deklit? emléxem már a múltkor is kerested még kérdeztem is hogy melyik része kell a 92 -esen még egybe volt a dekli vagy külön részekből áll? szatyina géza 06 204271314
hívd fel! meg gyulán a gézamotors az is nagy husky szerelő lénárd gézának hívják azt hiszem van honlapja gézamotor nézzél ott teloszámot ők a te embereid! járkálnak ki olaszba hoznak is cuccokat használtat is
nincs mit sajnálom de lesz másik ló ne aggódj csak pénzed legyen akkor annyi mocid lehet hogy csak na!!!
nem tudom pontosan de részletátvállalás volt így közel 6 kilóba áll meg a gép. de jó így is mert ingyen vitte el mármint forint nélkül csak a részleteket köhögi és nulla forintból már motorozik is mint az állat!
ne sajnáld hallod wukk már szarozta is
hát ez van...amúgy mennyibe vitték el? (mondjuk elég durván össze vesztem faterommal,szóval lehet majd csúszik a dolog,de htá motor meg van hírdetve, ha elviszik és több pénzt nem ad rá ,akkor meg megyek melózni) amúgy lesz még hasonló 125ös rendszámos akkor szólj mindenképp,na meg vkinek kell még 125ös rendszámos rx azt is lehet reklámozni és köszi a képeket+ megkérdezted mi van a motorral
Sziasztok mi a véleményetek rmx 250-ről
néztem egy 1992-est új vertex dugóval, sportpufóval 330-ért
és a kdx250 -nel hogy vagytok, azt mondják hogy nehéz (pályára is kéne) 350ért tudok egyet van rajta műszaki,
ja és alkatrész ellátás tekintetében melyik a gazdaságosabb
bocs hogy ennyi kérdésem van csak most akarok motort venni és érdekelne a tapasztalaitok!(eladtam a dt-t és kéne valai erősebb)
kösz előre is!!!
most jöttem meg a bícs háuz ró.
látom a wuk megint alkotot.
ime egy eltalált kép
wukk remélem látod mennyire megindítod a fantáziánkat
mármint gyulán
még azóta nem sikerült szerezned deklit? emléxem már a múltkor is kerested még kérdeztem is hogy melyik része kell a 92 -esen még egybe volt a dekli vagy külön részekből áll? szatyina géza 06 204271314
hívd fel! meg gyulán a gézamotors az is nagy husky szerelő lénárd gézának hívják azt hiszem van honlapja gézamotor nézzél ott teloszámot ők a te embereid! járkálnak ki olaszba hoznak is cuccokat használtat is
nem tudom pontosan de részletátvállalás volt így közel 6 kilóba áll meg a gép. de jó így is mert ingyen vitte el mármint forint nélkül csak a részleteket köhögi és nulla forintból már motorozik is mint az állat!
ne sajnáld hallod wukk már szarozta is
evenx? nem tudtok valami alkatrészest?
nagyon kéne...
előre is köszi
most találtam 1993-mas modell
néztem egy 1992-est új vertex dugóval, sportpufóval 330-ért
és a kdx250 -nel hogy vagytok, azt mondják hogy nehéz (pályára is kéne) 350ért tudok egyet van rajta műszaki,
ja és alkatrész ellátás tekintetében melyik a gazdaságosabb
bocs hogy ennyi kérdésem van csak most akarok motort venni és érdekelne a tapasztalaitok!(eladtam a dt-t és kéne valai erősebb)
kösz előre is!!!