én odaadom neked szívesen....meg persze fizetek is érte,csak hát macerás meló,mindenki ezt utálja a legjobban,meg nem tom h te mennyire tudnád belőni az olajzást is
sajna nagyon nagy móka beállítani...Janiéknak sem sikerült a GasGasban szóval marad az Aszalós féle team...ők pofozgatják némelyik gp motort is csak hát jócskán kérnek érte pénzt is! de ők optimálisra beállítják...
ekkora nagy kaland bekarburálni a gépedet?
nem hiszem
SM kerekeimmel semmi nincs, mert még csak most raktam bele spirál/fékbetét/újgumi combót a műszakira, és el kellene vinnem, csak baromira nincs időm, megyek külföldre dolgozni. SM kerekek elnapolva
csőőőőő.na most jöttem meg motorozásból...állt a motor kint vagy másfél órát míg egy barátosnémnál voltam...beindítottam melengettem fél percig hütő már jó volt...ugysi hajrá...bécsin megküldtem 154et mutatott a km mérő az út szélén...kipörgött! szóval a motorok hidegben többet esznek ugye? ergo tuti sokat akp....
remélem megy mint a barom
nem hiszem
SM kerekeimmel semmi nincs, mert még csak most raktam bele spirál/fékbetét/újgumi combót a műszakira, és el kellene vinnem, csak baromira nincs időm, megyek külföldre dolgozni. SM kerekek elnapolva
bimbike hány sebességes a cr-ed?
Ez már valami! 154 szerintem tök jó. Vagyis ugye.... ennyit mutatott az óra