Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát még egy 3 hengerest állítani, de ez se egy olyan varázslás dolog, csak kell hozzá fúvókakészlet
én odaadom neked szívesen....meg persze fizetek is érte,csak hát macerás meló,mindenki ezt utálja a legjobban,meg nem tom h te mennyire tudnád belőni az olajzást is
ja, és 25 fokban kéne állítani, nem 15ben, mert amikor állították annyi volt
be lehetne azt állítani szerintem ...csak nem a műhelyben kéne mert ott nem lehet
hová mész melózni theo?
sajna nagyon nagy móka beállítani...Janiéknak sem sikerült a GasGasban szóval marad az Aszalós féle team...ők pofozgatják némelyik gp motort is csak hát jócskán kérnek érte pénzt is! de ők optimálisra beállítják...
kiváncsi vagyok hogy milyen Andris gasgas-a
remélem megy mint a barom
ekkora nagy kaland bekarburálni a gépedet?
nem hiszem

SM kerekeimmel semmi nincs, mert még csak most raktam bele spirál/fékbetét/újgumi combót a műszakira, és el kellene vinnem, csak baromira nincs időm, megyek külföldre dolgozni. SM kerekek elnapolva
sziasztok

bimbike hány sebességes a cr-ed?
5-10 között powerrel,olajzással együtt......de majd csak áprilisban
mennyiért szinkronizálják be?
Aha, hidegben több benya kell neki, melegben kevesebb, enyém meg keveset kap:D, enyém meg melegben megy
de még fulladunk az istenit! beállítás kell bazz....mi van a sm kerekeiddel?
én csak azt tudom hogy a dtm 15 fok felett jobban megy mint alatta
Estét, nyakat!

Ez már valami! 154 szerintem tök jó. Vagyis ugye.... ennyit mutatott az óra
nemtom
csőőőőő.na most jöttem meg motorozásból...állt a motor kint vagy másfél órát míg egy barátosnémnál voltam...beindítottam melengettem fél percig hütő már jó volt...ugysi hajrá...bécsin megküldtem 154et mutatott a km mérő az út szélén...kipörgött! szóval a motorok hidegben többet esznek ugye? ergo tuti sokat akp....
molst eszek fincsi káposztát
Én is lelépek , nem fárasztok ma már senkit se . További jó estét mindenkinek! De holnap megint lezsek(:)
Üdv mindenkinek!Ádi nyomjál le egy két sört aztán nem leszel éhes!
na meek.. már 2 órája készülődök ebédelni de nem jön össze
aki nem nagypofájú az első jópár hsz ében hanem lehet vele épeszűen hülyülni az jóarc
oki értem a reakciókat , csak nekem ez még újdonság .
be is baszna ha bowdenes lenne