Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

váá na.. felszenvedtem a képeket
nagyon gonoszul fog
uhhhh
minden crosson hidraulikus a fék
ez csak kb ugy néz ki mint egy supermoto..aztán ennyi...ha ennél jó supermotoval..nem gondokodnál 1 percet sem
A te hondádon a fékátvitel neked is hidroalikus vagy bovdenos. Csak azért mert nekem hidroalikus fékek vannak rajta és nagyon meglepödtem. Ez esetleg minden crossgépen igy van vayg csak erre az elöző tulaj egy ilyen szetett tett fel rá?
na gyerekek ma motoroztam egy jót supermotoval derbi senda 2005ös mentem vele úton hát egész más világ az egész úton mentem kb 80al vele a réten hát felejthetetlen ... nagyon teccet ha még egyszer választanom kéne hogy speed vagy supermoto elgondolkodnék
biztos nincs gyárilag
de kurvalassan megy fel egy kép pedig átméreteztem
na igen...
PFF JÓ KÉRDÉS... nem tudom
ádi nem tudod hogy van e 4 gangosban cr 250 es?
minek.. azt mindenki tudja
ird bele hogy közbe folyamatosan edzessz :)
na mennek az új képek fel
95 ös a honda... 5 sebességes... most éppen lenullázta haverom.. hétvégen meg kéne csinálnom
már bennem is nagy a tűz . Minnél több fényképet és videót látok annál jobbna kívánkozom már a gánti bányába. csak még van pár dolog amit meg kell szereznme még . Csizma , térd-könyök protektor........
én kb 4,5 éve tanultam meg motorozni
1 éve van crossmotorom..abból fél évet rossz volt...
kicist kevesebb mint fél éve tolom komolyabban a motocrosst
Oh már 9 évesen elkezted. Nem semmi rutin lehet már benned. A hondád milyen évjáratu , hány sebességes?
de komolyabban a motocrosst csak szeptemberben kezdtem
most lesz 11 éve
mióta motoroztok adi & faist?
most hogy mondjátok átrendezem a képeket... meg lehet tolok fel pár újat
naygon rossz az oldal frissítése , mindig ki kell lépni a forumba , hogy uj üziket tudjak olvasni . Vagy csak én tezsek valamit rosszul?