Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Veled mi van? Mondj valamit. Ja nekem meg sikerült összerakni a DT-t. ( nagy nehézségek árán)
Szewa! Dehogy vizsgáztam még le. Ma is megyek (mérnöki)
Na mizu Atti? Levizsgáztál mindenből?
Cső Csani!
Holnap megyünk motorozni???
Hogyhogy otthon vagy?
Hát nemtom nem merek igérni semmi konkrétat mellesleg télen elhagytam a telefonom
hallod 1 telszámot v vmit adjál már ahol ellehet érni,mert még kérdéses hogy mikor lesz telitankom.... ha meg elmegyünk akkor nekem 1 tank 3óra körül van ~100km
Oksa
majd vmikor fussunk össze pilisborosjenőn,az neked is meg nekem is félúton van,azt mehetünk 1 karikát
Na halihó emberek!!!!Tudjátok szinte egész nyáron a nagymuteroméknál vagyok így elég kevésszer fogok írni(na mondjuk nem hal bele senki )és csak néha ugrok haza!Nagyon jól megy már a motorozás tegnap 2 Szimós gyerekkel sikerült összehaverkodni meg 1 Dt-sel.Haverom pedig begyüjtött egy Xt 600 ast asszem 89 évjáratú baszott jó a hangja és 4 esbe is megy mindenhol.Remélem ti is jókat mociztok így a nyári szünidőbe akik pedig dolgoznak azoknak kitartást a munkaidő végéig !!!!!!!!Na pár képecske:
úgy fotózd le a telód hogy széthúzod elhúzod az anyákat alátéteket szirszarokat hátra és ahol bemegy a fényes szár a telóba azt lefényképezed a nyíl irányából hosszába azt a részt hagy lássam!
már elvan adva
xlzx te nem adod el a 80-as rx-et?
nekem is most jön majd a csizma+protektoringvétel
tényleg fiúk akartam már kérdezni nincs ott felétek valaki aki tutira tud csizmát varrni? valami cipészféle akinek erős a varrógépe meg hosszan beér a csizmába a gépe mert van egy 4-5 cm -es hiba a csizmámon az alsó csattnál a rüsztnél nem veszélyes csak még nem öreg a csizma ezt leszámítva még újnak nevezhető oxstar és nem akarom eldobni?!?
ha valaki tud valami tutit akkor légyszi szóljon! előre is köszi
de jöttem hazafele Rxszel,a főúton csapattam jöttem 130-140 körül,nagyon jól jött a kis motor csak hát nincs értelme így hajtani...kell az a kisebb fogaskerék előre
azt mondták túl kicsi
lefényképezem,pill
szevasztok !
szétszedhetetlen a telód? vagy mi van ?

kéne ma ugratni megtúrták a crosspályánkat faják az ugratók úgyhogy ma pendülök egyet mert a tegnapi nap nem volt eredményes!
most jöttem meg Fehér Gézáéktól.....Nem bírják megcsinálni a rieju rugós tagját
én már fentvagyok...bár még alig látok...kb 3 perce keltem
Mi a helyzet endúrósok, elaludtunk vagy nagyban nyelelitek? Szokatlan a csend, nem folyik a vér....
na hív a természet...
ja meg az asszony is...fél egyedűl
joccakát
csao
tsr 200 után?
az kb olyan lenne mint monnyuk őőőő...
kispolák meg impreza...
Nekem jobban bejon a CRF alu vaz, meg szep piros Aztan lehet, hogy raulok es megijedek milyen gonosz a TSR200 utan