hallod 1 telszámot v vmit adjál már ahol ellehet érni,mert még kérdéses hogy mikor lesz telitankom.... ha meg elmegyünk akkor nekem 1 tank 3óra körül van ~100km
Na halihó emberek!!!!Tudjátok szinte egész nyáron a nagymuteroméknál vagyok így elég kevésszer fogok írni(na mondjuk nem hal bele senki )és csak néha ugrok haza!Nagyon jól megy már a motorozás tegnap 2 Szimós gyerekkel sikerült összehaverkodni meg 1 Dt-sel.Haverom pedig begyüjtött egy Xt 600 ast asszem 89 évjáratú baszott jó a hangja és 4 esbe is megy mindenhol.Remélem ti is jókat mociztok így a nyári szünidőbe akik pedig dolgoznak azoknak kitartást a munkaidő végéig !!!!!!!!Na pár képecske:
úgy fotózd le a telód hogy széthúzod elhúzod az anyákat alátéteket szirszarokat hátra és ahol bemegy a fényes szár a telóba azt lefényképezed a nyíl irányából hosszába azt a részt hagy lássam!
tényleg fiúk akartam már kérdezni nincs ott felétek valaki aki tutira tud csizmát varrni? valami cipészféle akinek erős a varrógépe meg hosszan beér a csizmába a gépe mert van egy 4-5 cm -es hiba a csizmámon az alsó csattnál a rüsztnél nem veszélyes csak még nem öreg a csizma ezt leszámítva még újnak nevezhető oxstar és nem akarom eldobni?!?
ha valaki tud valami tutit akkor légyszi szóljon! előre is köszi
de jöttem hazafele Rxszel,a főúton csapattam jöttem 130-140 körül,nagyon jól jött a kis motor csak hát nincs értelme így hajtani...kell az a kisebb fogaskerék előre
Holnap megyünk motorozni???
Hogyhogy otthon vagy?
ha valaki tud valami tutit akkor légyszi szóljon! előre is köszi
szétszedhetetlen a telód? vagy mi van ?
kéne ma ugratni megtúrták a crosspályánkat faják az ugratók úgyhogy ma pendülök egyet mert a tegnapi nap nem volt eredményes!
ja meg az asszony is...fél egyedűl
joccakát
csao
az kb olyan lenne mint monnyuk őőőő...
kispolák meg impreza...