Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3 hét és kész a jogsim,ez boldogít...utána névnapi pénzből beállíttatom a gépet és akkot ott megmondják h van e vmi gáz a blokkal v sem..ha van akkor nem tudom...akkor elkéne talán adni v megcsinálni nem tudom..sokba van már
Igénytelen és gyenge 125 power nélkűl de azé jót lehetett vele bohóckodni.
pedig annak vissza kell mennie...feszítsd nagy csavarhúzóval,nem lesz annak baja
cső everybody!

Valaki hozzáértő segítségét kérném vagy aki vágja a témát. fékbetétet cseréltem, az első betéteket faxán sikerült kicserélni, a dugattyút visszanyomtam be az új betétet , olajszint ellenőrzés(kicsit sok volt) és faxa.
A hátsónál az a probléma hogy a dugattyú be van ragadva, és nem mozog, az olajat leengedtem és így sem megy beljebb:( mit lehet csinálni vele? gumikalapáccsal ütöttem finoman de nem megy be! azért kéne hogy bemenjen mert új betétek vastagabbak,,,,,, Zoozee vagy Ádi valami okosat ha tudtok, vagy aki ért hozzá . köszi előre is
halihó.. már leírtam 2x, hogy megyek ugyhogy ne hurrogjatok le miatta , de ezt most neked irtam ICI
nemszóótam
elefant milyen volt?
Jó nagy a pőrgés.
Nézd meg az adat lapom. Aztán mond mi érdekel.
Na itt vaok mán csak le dobot ez a büdős gebe.
gerre-
holnap viszem áthúzatni az ülésem ...sallla lla laaa laaaa...
a KLX elött milyen gépeid voltak?
még igen
Alszik mindenki?
köszi
atomerőmű ride?
Dév! egy ilyet a jézére? sztem kurvafaszán nézne ki.. főleg ha hozzáöltözöl
HELLO ömberek! Holnap nem jön vki PAKSRA? Ha igen az szoljon aztán összefuthatunk!
Ja tudjuk tisza cipő.
zsír a mocid xlzx
hallod adjunk hozzá mangalicát is pórázon... az kajak összeszedi
hogykivagy
bazdmeeeg
hazafelé rongyá áztam...vagyis csak alábam...lábamról meg befojt a csimmába a víz...jó volt kurvára
ádi motorját meg szétszedtük mint állat...
most meg megyek mindjárt gombázni egy jót
majd meglátom de ha leszopom magam akkor is megcsinálom:D különben ilyen a mocim