Egybe van a bicaj:A 250 F ből ez talán az egyik legjobb évjárat.Egy ismerősömnek megvolt 3 szezonon keresztül,abból egy évet versenyzett(viszonyleg keveset ment csak futamokon használta 125 2t-vel edzett),és 2 évig edzőmotorként futott,baszott sokat ment és nem igen volt baja. csak a kopó alkatrészek lettek cserélve(gumi,lánc,fékbetét,dugó) tavaly szelepszett de ezeken kívül semmi.
A "05"-ösbe lapátolták a pénzt,nem volt igazán jó (legalábbis az övé)a "06"-os már szintén baró volt.
Ja és szépek a motorod kerekei.(gondos gazdáról tanuskodik)
Hát hiányzik néha amikor ugy elborul az agy és kikéne szelöztetni.Akkor jólenne egy kicsit odahuzni valami fasza kis crossgépnek.De majd egyszer talán még veszek, de a quadot nem cserélném ell az tuti.
És neked nem hiányzik a két kerék?
Ha kettécsapod a quadot egy bazi nagy jatagánnal lesz belőle két motorod
Two in one. tiszta biznisz.
Ja a markolatot én is megdrótozom(az újat),mert akkor nem fordul el.Elméletileg ragasztani kéne,de akkor szar lefaragni a kormányról ha cseréled.
Azért érdekes hogy ha jól megfigyelitek drotozva van ösze a markolat.Baszki hogy nem lehet venni egyet rá ha elakarja adni eszt nemértem.4000ft egy valamire valo.
Az enyém(2004-es) idáig jól szuperál,és egyre jobban kezdek összeszokni vele.Csak egy időre le kell állnom a motorozással mert kivégződött a hátsó lánckerekem,és nincs zsetonom beruházni egy új szettre.
A másik 2 Honda szintén baróul műxik,dehát mindíg van rajtuk mit kulcsolni(küllőhúzás, láncfeszigetés,stb.)
Összességében elégedett vagyok mindegyikkel!
A "05"-ösbe lapátolták a pénzt,nem volt igazán jó (legalábbis az övé)a "06"-os már szintén baró volt.
Ja és szépek a motorod kerekei.(gondos gazdáról tanuskodik)