Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egybe van a bicaj:A 250 F ből ez talán az egyik legjobb évjárat.Egy ismerősömnek megvolt 3 szezonon keresztül,abból egy évet versenyzett(viszonyleg keveset ment csak futamokon használta 125 2t-vel edzett),és 2 évig edzőmotorként futott,baszott sokat ment és nem igen volt baja. csak a kopó alkatrészek lettek cserélve(gumi,lánc,fékbetét,dugó) tavaly szelepszett de ezeken kívül semmi.
A "05"-ösbe lapátolták a pénzt,nem volt igazán jó (legalábbis az övé)a "06"-os már szintén baró volt.
Ja és szépek a motorod kerekei.(gondos gazdáról tanuskodik)
Kornél és a halak
Hát hiányzik néha amikor ugy elborul az agy és kikéne szelöztetni.Akkor jólenne egy kicsit odahuzni valami fasza kis crossgépnek.De majd egyszer talán még veszek, de a quadot nem cserélném ell az tuti.
Tod mikor ugratsz ne kűlőn markolattal a kezedben érj talajt.
És neked nem hiányzik a két kerék?
Ha kettécsapod a quadot egy bazi nagy jatagánnal lesz belőle két motorod
Two in one. tiszta biznisz.
Ja a markolatot én is megdrótozom(az újat),mert akkor nem fordul el.Elméletileg ragasztani kéne,de akkor szar lefaragni a kormányról ha cseréled.
sztem is direkt drótos
Szerintem igen mert ott a hely a markolaton a drotnak.
Az a lényeg hogy jó legyen
Na de ádi egy markolatot ha vesz azon nem mulik semi.És ha eljönek megnézni akkor legalább aszt mondják hogy egy igényes gazdája volt.SZERINTEM.
800
tengelyátültetés meg központiidegrendszer reparálás lesz.... meg egy kis TELÓSZERVÍZ
ezek nem direkt ilyenek(drótosak)? én a Rausher roli gépén is ilyet láttam!
Eszt nemazért mondom hogy basztasalak csak ugy megjegyzem.És menyiért vetted?
inkább a mrkolaton spóroljon mint a motor többi alkatrészén... markolat nélkül még megy a moci

de kurvaszép.... gondolkoztam rajta hogy megvegyem é a 25 ös hondád.. de nekem már kevés lenne
Azért érdekes hogy ha jól megfigyelitek drotozva van ösze a markolat.Baszki hogy nem lehet venni egyet rá ha elakarja adni eszt nemértem.4000ft egy valamire valo.
gecc 1 órán belül szétkapjuk fullosdan a hondát
te láttál olyan crosst amit nem használtak? a blokkja teljesen felújított, a lánc cserés.
Szép motr.
Az enyém(2004-es) idáig jól szuperál,és egyre jobban kezdek összeszokni vele.Csak egy időre le kell állnom a motorozással mert kivégződött a hátsó lánckerekem,és nincs zsetonom beruházni egy új szettre.
A másik 2 Honda szintén baróul műxik,dehát mindíg van rajtuk mit kulcsolni(küllőhúzás, láncfeszigetés,stb.)
Összességében elégedett vagyok mindegyikkel!
a bele a lényeg
Látszik rajta,hogy használták rendesen!
Gratula! Jól néz ki!
Gratula zsolti a géphez.Kicsit huzál a láncon
bazdmeg
Kurva jól néz ki és olyan jó is