Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy bikers! Roekjozsi lehetne egy kérésem feltudnád nyomni ide azt a képet amiböl photoshoppal megcsináltátok a ktm-est de nekem az eredeti kéne elöre is köszi ?
3985
Nem röhög! Adatlap megnéz!Ott vagyok igazán jóképü!
húú az nemjó dolog
nem debrecenbe voltam, itt nemmessze erdőben bojongtam olyan utakat,helyeket találtam hogy csak na kis ösvények stb. szóval jól elkolbászoltam
Ja meg a fal elején ahol összeér a sima meg a meredeke rész:Megyek neki 3ik teligázzal állok a motoron Úgy zsákon vert az ülés hogy a hasamban éreztem a golyóimat Felértem a tetjére kijött két könnycsepp annyira kellemes volt
Debrecenbe voltála pályán?
na akkor volt egy jó napotok!
énis mentem itt egy órácskát de itt fasza talaj van, csúszkáltam keresztbe
2 homokbányát lebontottunk..Mászattunk annyitt mint állat de olyan puha volt aq homok hogy csa nagyritkán értünk fe a csúcsra! Annyit dobtam el a motort hogy kilazult a kézvédő csavarja
mit alkottatok?
Nah megjöttünk
helló!
gratula a géphez nagyon szép!
hát 2keréken igazándibol azért nem mertem, mert se jogsi, se rendszám....bár az tinnye felől annyira nem para, ellenben mire átérek el is fogy a gumi
ez van, erről lemaradtam, pedig biztos fasza volt...a babgulyást meg rég ettem, kellet volna
Hát az negyban függ attól hogy milyen minőségűt akarsz,és hogy hozzá jutsz-e használtan vagy újat akarsz.Kis szerencsével viszonylag jó minőségű szetteket(2 kerék gumizva + első tárcsa és a munkahengerhez az átalakító) kapni már 100-150 között használtan.De a határ a csillagos ég!
Ne bassz.Miért nem jötték két keréken?
Mostmár mindegy ,lecsúsztál egy jó veretésről és egy fini babgulyásról.Sajnálhatod.
sziasztok én a Husqwarna TE 410 emre szerenék venni ! Supermoto felnit és gumitrá hogy menyi be lenne kb? + első sárvédőt!meg fejidomot ! valaki segiteni ez igy együt kb menyibe kerülne? kösz
nem volt mivel átvinni a motort
Kicsit belassultam(feltettem az XR-t a használtmotorok-ra)
Merre jártál,mikor minden közelben lakó a gázt húzta nálunk(Csolnokon)
Hiányoltalak!
Báááááázd meg, kisütött a nap , amikor motoroztam persze szakad az eső
figyelek!
Köszi Szecsu! Remélem nem faragok be vele, kicsit azért tartok tőle. A hangja nagyon szép, hidgen 2. rugásra indul, melegen elsőre, bízom benne jó gép lesz.
igen, Siki vagyok
Jut eszembe,Siki vagy?