Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csátok morék!

elattam a gépállatot fáj érte a szivem mert lehet h évvégén is adtak volna érte ennyi pénzt... na de ez van majd lesz másik remélem
Na mi zu?
Baszogattok?
A Hondából ki lehet valamit hozni,csak egy másikat kell "találni" hozzá!
Ezeket azért adják el ilyen állapotban!

Olvasgatom a fórumot,és látok mindent ahol fikáztok!

A SUZUKI-hoz majosházán már találtam vázat+kereket ami kell hogy menjen!
Csak nem most lessz megvéve mert üres a keret!
De ma már beinditottam,a blokk fasza még jó hogy Suzukival találkozott ami puha volt,nem sérült olyan durván.
Mi lett volna ha valamien jobb autóval találkozik,amiben masszivabb az anyag!Biztos szarabb lenne.
hallot már valaki olyanról hogy ktm zdf 50? mert haverom vett vmi ktmet, crossot, és 50es , de nem tom milyen lehet,
ennyit csináltam ma bazdmeg...lefotóztam kéccer a motoromat....ja meg 10 percet gyakoroltam a rajtot..aztán a féktávokat...aztán leállta...utána meg csak kb 5 másodpercekre indult be a gép....szóval gecijó nap volt
kibaszottúl elegem van már a motoromból...ez a 4. hétvége hogy nemtudtam menni vele mert mindig beköpi a gyertyát....20 percet müködött aztán heló..folyton beköpre 5 másodperc után....valszeg szar a gyujtásom...kurva édes annyát
Egyértelmü ktm!
mennyiér?
Király vagy király?
csáááááá
Vettem rx-et :D:D:D:
Vélemény?
RX-hez robbantott blokkot hol találok? S.O.S lenne
csak apróbb bajok vannak,nem vészes,blokk lehet h jó de lehet h tűgörgős,ez kérdéses...karbit kell belőni,telókat megcsinálni és kész is vagyunk...csak most nincs lóvé
Tom milyen RX havernak volt rakd rendbe és azt tudod hogy jó.
sziasztok grat szep lett
rx 125 v klx 650? rx najónem,klxnek jobban örülnék 2 hete filózok rajta h eladom amúgy...de nem adom el mert akkor csak jövőre lenne kicsivel több pénz és akkor lehetne venni már vmit 6-7kiló körül...de jóez...
Ne légy b..kó írd le megint ugyan azt.
Egyforma talán a ktm egy szavazatal jóbb
már leírták neked a gasgas topicban is 1x..ugyanaz a kettő...most mehetsz is vissza oda
Sziasztok!
Szereintetek melyik jobb motor a ktm exc 125 vagy a gasgas ec 125?
tudom de nem tudták másképp megcsin...majd csin rá matrica....és tudom h kopik...de...szépet ien domborut csin rá...
szió kösze
hiányzik a felirat...amúgy nem rossz
sziasttok!Szép a motorod Elissa!Gratula hozzá!
nézd meg a színelosztást nem jönne ki jol....
mert a szürke is beleolvadna....
Na jó értem én. De mért nem szürke?