Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyuri az eéőbbiekete orki írta nem én nekem semmi bajpom senkivel
Kár hogy ilyen vastagon van őltőzve.
Jol nézel ki elissa!
ezt nem hiszem el.negyedszer írom már ezt az üzit.Kétszer a gép fagyott le,egyszer meg az oldal vett csöcsre.
Naszóval.Nem igen vagyok képbe hogy az Olaszokhoz mennyiért árulják az alkatrészt,de nemrég volt nálam egy Honda Baja (olasz morini blokkos)abba 4 körül volt a tűgörgő a felső csapszeggel együtt.Igaz az csak 50ccm volt,de nem hinném hogy a tiedébe sokkal drágább volna.A lengővilla ha tűgörgős akkor csöcs.A japánba pl.CR a javító kitt(Pivot Works) 25 papír.Ha perselyes akkor egy esztergályos pár ezresért megoldja.

Elissa kösz hogy gondolsz ránk.
Azt írtad úgy megtetszett.De ugye nem kezdenek ferdülni a hajlamaid?Légyszi mond hogy"de igen" ( nem besértődni)

Na húzok fürdetni.Szasztok.
trance? süket is vagy nem csak nagyon kemény?
talán mer a pályán volt te nagyonoks...
Orki: már sokat pofázol.... szájbaruglak 1x
Orki: Országútit akarok az alegmenőbb
tök mind1 de akkor basztál szólni,suttyó vagy ennyi,de most nincs rád időm...
nem érted amit írok te majom,trance ment a kocsiban és nem dnb....
Orki: kapott eg ycsomó oilt Faisst kárpótlásul
de most már mennem kell mert itt van haver...szóval orkikám álmodj csak hogy legyen egy saját motorod! egyszer majd csak összejön
Orki: bár a trance meg a dnb elég elkülönült műfaj de nem vagy gáz
aha a trance az nagyon dnb,orki meg 1 kis pöcsköszörű ja meg 1 tapló kis geci aki nem szól másnak h önthet e az olajából meg stb ennyit róla.
ne bántsd szegényt
én nem dnb s vagyok... de orki meg faisst azok... többbség dönt?

Orki: az a mélynövésü faszpörgentyű a játékmotorral az a gyuri?
gondolom ti odajártok...elég szar zenék mentek a kocsiban is én csak igényes hiphop rnb-s helyekre járok nem ilyen szarokra...amúgy meg aszfalton sem könnyű cibálni ne hogy azt hidd(főleg nem pályán)...na léptem
e-klub hmmm?
bankba?
szeretniénk mi is olyan piszkosul menők lenni.... cibálni a gázt az aszfalton
na lépek nézünk spanokkal vmi partyt csácsá
pff,majd ha lesz saját motorja szólhat ja meg ha normális hangja
ő is szeret téged .... jeeeeeeeee éljenek a túramotorosok... sok fasz körbemegy a hegyen... mi felmegyünk egyenesen