ezt nem hiszem el.negyedszer írom már ezt az üzit.Kétszer a gép fagyott le,egyszer meg az oldal vett csöcsre.
Naszóval.Nem igen vagyok képbe hogy az Olaszokhoz mennyiért árulják az alkatrészt,de nemrég volt nálam egy Honda Baja (olasz morini blokkos)abba 4 körül volt a tűgörgő a felső csapszeggel együtt.Igaz az csak 50ccm volt,de nem hinném hogy a tiedébe sokkal drágább volna.A lengővilla ha tűgörgős akkor csöcs.A japánba pl.CR a javító kitt(Pivot Works) 25 papír.Ha perselyes akkor egy esztergályos pár ezresért megoldja.
Elissa kösz hogy gondolsz ránk.
Azt írtad úgy megtetszett.De ugye nem kezdenek ferdülni a hajlamaid?Légyszi mond hogy"de igen" ( nem besértődni)
gondolom ti odajártok...elég szar zenék mentek a kocsiban is én csak igényes hiphop rnb-s helyekre járok nem ilyen szarokra...amúgy meg aszfalton sem könnyű cibálni ne hogy azt hidd(főleg nem pályán)...na léptem
Naszóval.Nem igen vagyok képbe hogy az Olaszokhoz mennyiért árulják az alkatrészt,de nemrég volt nálam egy Honda Baja (olasz morini blokkos)abba 4 körül volt a tűgörgő a felső csapszeggel együtt.Igaz az csak 50ccm volt,de nem hinném hogy a tiedébe sokkal drágább volna.A lengővilla ha tűgörgős akkor csöcs.A japánba pl.CR a javító kitt(Pivot Works) 25 papír.Ha perselyes akkor egy esztergályos pár ezresért megoldja.
Elissa kösz hogy gondolsz ránk.
Azt írtad úgy megtetszett.De ugye nem kezdenek ferdülni a hajlamaid?Légyszi mond hogy"de igen"
Na húzok fürdetni.Szasztok.
Orki: az a mélynövésü faszpörgentyű a játékmotorral az a gyuri?