Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valaki tud 2002-es évjárat körüli cr 125-öst, ami egyben van, akkor jelezze.

Előrre is köszönöm: dr...gonzo@freemail.hu ( a dr után 3 pont )
honda
Tm mannia
vasarnap Pestrol ki megy autoval versenyre?
merre vagytok
Laci majd,msn-en keress már +!
na mentem alukálni
joéjt
szevasztok
az a tré hogy eddig csak kétszer voltam nyáregyházán motorozni...és az is teszt volt
csőőőő
nyáregyháza
nemhiszem hogy adják...sajnos nincs nagy megjelenése a Tömegsportnak..még az I osztálynak sincs...
hol lesz a verseny ?
tv-be nem adják majd valahol ?
szia
jaja készülök...már most "izgulok" egy kicsit....de ez természetes...sok évig vizilabdáztam...és minden meccs előtt paráztam...utána jött a csocsó..és ott is mindig paráztam...főleg anemzetköziken...
Hát...próbálok a széléről rajtolni majd...remélem nem jön majd nekem valami vadálllat,mert akkor elég calódott lennék...no meg kurva ideges is....
remélem meguszom baleset nélkül
köszi a jó kivánságokat..és a tanácsot is
Áholy!
Láncot kéne vennem 520-120-ast... erről mi a véleményetek? :

KMC lánc (azonosító: K520H.120)

* erősített kivitel
* mérete: 520-120
* A termék ára: 6100,- Forint
Itt jártam.
Faisst készülsz lelkileg a hétvégére?
Ha addig nem jelentkeznék, akkor balesetmentes premiert és maradandó sportélményt kívánok.
Ne feledd,nem a világot kell megváltani,mindössze csak be kell fejezni a versenyt és tapasztalatot gyűjteni.
Jótanács:A rajtnál próbálj kimaradni a tülekedésből.
Megjegyzés:Azokat akik futam közben kiesnek,senki nem jegyzi.A lényeg hogy célba érj.A többi majd jön magától.
Na mára tünök.Szasztok.
sajnso ezvan sok ember megporbálja átbaszni a másikat,és sajna valakinek ez sikerül is egyik haverom 94-es 250es cr-t vásárolt(a tulajdonos szerint 94es)aztán mikor hazahozta,és megláttam,egyböl szemet szurt,hogy itt valami bibi van az évjárattal,mert fullpiros.......és hát valojában 89-es
Hello Urak,

Találtam a hirdetése szerint egész jó masinát:

http://www.motorinfo.hu/minisite.php?mid=&rid=246&cat=&m=
4

A gáz csak az, hogy a motor nem 2005-ös hanem 2002-es + a láncszettböl ítélve a 15 óra 115 óra.

De ez még mind semmi ahhoz képest, hogy ez egy hivatalos YAMAHA szalonban van, és az eladó nem egyszerűen meg akart vezetni az évjárattal: azt mondta, hogy a motor alvázszámára nem hoz a Yamaha rendszer semmit. Kár, hogy egy másik kereskedő 2 perc alatt nyomta az évjáratot.

Szóval az a gáz, hogy hivatalos kereskedő jobban át akar verni mint egy magánember...

Üdv
Mihu
thx
vagy lehet hogy cak simán olajat mer tleeht hogy nincs benne
én vasárnap full eltekertem a H felé
de még igy is puha...lehet kéne bele tennem sűrübb oilt...