Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fogadok előre szaltózál Egyszer egy srác lenyúlta a haverom triál bringáját, ami haladós áttételben volt, és magas nyereggel. Szóval teker vele a srác, hogy kipróbálja. Kilépett elé egy gyalogosm, rárántott a fékekre, a teszkóbringához szokott kezével, és nyomott egy teljes előre szallert, hátsókerékre érkezve, majdonnan hanyatt. Azthittem beszarok, mikor megláttam. Hetekig röhögtünk.
bár utánna meg márt anyáztam hogy miért nem jött a villamos... tanulság ha szerelmi bánatod van romlanak a reflexeid... jobb ha nem ülsz nyeregbe
én még semmimet nem törtem el.. pályán is csak kisebb csúszások voltak... de semmi komoly... egyszer a bringámmal nyomtam egy szaltót a garázslejáratban... de nem lett semmi bajom
Amikor legutóbb rámhózták a kormányt, esett az eső, jót csúsztam!
Azt meséltem már hogy törem el a csigolyámat?
én azt a köcsögöt szidtam aki vakon vezet.. és rámhúzza kormányt
de a sebek szinte elszenesedtek.. tiszta fekete volt mindegyik
Én meg szidtam magam hogy mért húztam túl a gázt.
én imádkozdtam hogy ne jöjjön a villamos....
Nekem is sikerült ledarálni a seggem. A doki mondta hogy csúnyán el is vágtam, de nem tud mit mihez varrni. Tenyérnyi helyen jött le a bőr a popómról. Pedig csak kb50-el estem kicsit meredekebb aszfalton. Borulás közben vágyakozva néztem az útmenti zöldterületre. Oda akartam érkezni, mert az puha
szigorúan zárt...
a gatyám az szarrálukadt.. de megvan még... jól néz ki.. olyan mintha megsorozták volna gépágyúval... makd jó lesz nyáron.. levágom a szárát és halászgatya
110 es tempónál nem volt vicces leköszörülni a seggem
picivel nagyobb mint egy 50 ft os
csak neked.... de most nézem hogy már egész jól eltűnt
A hegről a seggeden nem kérűnk képet.
köszörültem már le a seggem nem egyszer.. meg a könyökeim, térdeim, comjaim... a seggemen még mevan a heg.... bazzeg 3 pulcsin keresztül leégett a szőr az alkaromról a 110 es perecemnél
Aha látom zárt pályán nyomod.
Aszem igazad van az aszfalt jobb min egy köszőrű.
aha.. az faya... meg óvatosan... azfalt leradíroz rendesen ha esel ezért kezdem el mx ezni
ering+swgokart meg tudok még 1-2 gokart pályát
hungaroring?
amúgy majd megyünk pályázni..a vidi első fele már kész...van benne kép+vidi+ zene alatta,meg van 1 képkocka h The Project és ott lesz majd az új korszak
aszfalt powa