Itt helyben(a szembe szomszédban)van egy frankó házikó.Jó ismerősömé,és egy éve lakik benne(full felújítás után).Régen egy takarék szövetkezeti épület volt.Nagyon gyárin van megcsinálva minden(tényleg igényesen),egy nagy problémája hogy nincs garázs!
Mondjuk átmenetileg itt (otthon)hagyhatom a kacataimat,mert 30 méterre van a mostani műhelyem.
Építeni elég meleg süti.A haver épp építkezik,és azóta totál idegroncsá vált.Kell ez nekem?Hát nem
Inkább veszek használtat(vagyis ezt)
Pedig mostanában nagyon gyenge a termés, nem csökken a hátrányunk.
Amúgy a laksásvásárlás projecthez sok sikert! Merre vesztek, és milyet? Vagy építetek? Mert asszonnyal mi is azon agyalunk, hogy kéne egy kecó.
Hellósztok.
Ma eladtam az autómat .1,85M huf-ért
Sajnos muszály volt.Úgyhogy holnap felkerekedek hogy vegyek egy másik,olcsóbb verdát.
Az XR még mindíg eladó! Azt is muszály volna eladni.Légyszi hirdessétek,az ára 8 kiló.
Nagyon kellene a zseton,mert ház vásárlósdi project-be kezdtem.
Amúgy mizu errefelé?Pár napig nem vagyok,és annyit írtok hogy lefagy az agyam ha el akarom olvasni
Váháááhá szöges(csavaros) gumiii! Imádom. Mikor ilyen volt a bringámon télen, szikrázott a betonon való kanyarodáskor. Ha letettem a csukám az is (spd-s).
Ezért csendbe maradtam. mondom ha már nem bírod ugyis át jőssz.
Mondjuk átmenetileg itt (otthon)hagyhatom a kacataimat,mert 30 méterre van a mostani műhelyem.
Építeni elég meleg süti.A haver épp építkezik,és azóta totál idegroncsá vált.Kell ez nekem?Hát nem
Inkább veszek használtat(vagyis ezt)
Amúgy a laksásvásárlás projecthez sok sikert! Merre vesztek, és milyet? Vagy építetek? Mert asszonnyal mi is azon agyalunk, hogy kéne egy kecó.
Ma eladtam az autómat
Sajnos muszály volt.Úgyhogy holnap felkerekedek hogy vegyek egy másik,olcsóbb verdát.
Az XR még mindíg eladó! Azt is muszály volna eladni.Légyszi hirdessétek,az ára 8 kiló.
Nagyon kellene a zseton,mert ház vásárlósdi project-be kezdtem.
Amúgy mizu errefelé?Pár napig nem vagyok,és annyit írtok hogy lefagy az agyam ha el akarom olvasni