Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi a pósta címed?
Faszom, irjatok már! Küldjetek képet vagy valami!
Miért nem mentél be érte? Veresről nincs messze a kelenföldi pályaudvar. Én mindig magam megyek a megrendelt cuccokért. Ámúgy szinte tuti hogy megjön!
olyan embert keresek akinek honda crf450r tipusú crossmotorja van!
Hi all! Én csak msot kóstolgatom az enduro motorozást, msot tervezem egy 125 ös enduro vételét!Arra kérek egy rendes és segítőkész enduróst h kicsit meséljen h mint takar az endurózás, és ha vannak itt supermotosok akkor pedig azt h egy supermotoval mit lehet kezdeni.(tom enduro éppen nem krosszmotor.. de kemény terepen is elmegy, de erdőből ki vagyunk tiltva)(supermotoval meg városban szoktak őrültködni, meg gokardpályán csúszkálni) de ha van vállalkozó azt megkérném h meséljen kicsit többet erről a két motoros ágról! Akár msn en is ha vki kéri szívesen emgadom! Köszi szépen előre
szevasztok!
vki tudna honda crf450r-hez gyári könyvet, vagy ha tud vki segiteni h honnan lehetne letölteni az nagyon jó lenne!
Csá!
Nagyvastól sztetek megjön a cucc hétvégére,ha csütörtökön adják fel?
hy all
Hali
hehe hihi
de nagy a pangás...
ez azért nem tetszik mert nem honda
csátok!

tudok egy yz 125 "03 as évj, kb 5 órás blokkal, i.á 640 e ft!

akit érdekel az irjon az üzenőfalra vagy ide!
de ilyen rondát? ez a honda is lehetne szebb
szeretnék egy ilyen ronda kawát
Gemes miatt! és soha nem is mondtam
föltettem wiwre a motorról képet és csak miattatok adtam a címet..."a vas,és igen,SZÍNES"
egy ronda kawa....
Kellet már power mozgató bowden, 1és fél hét alatt jött meg....mindent lehet hozzá szerezni kb ennyi idő alatt....250eshez nem tudom állitolag az kicsit neccesebb.....nem tudom...ja most jut eszembe, crm-hez azért van minden mert a poweren kivül meg azon kivül hogy berugos, full olyana blokkja mint az nsr-nek asszem....250es crm blokk nem tudom mibe lehet...
amugy évjáratba azzal sem tudnak átbaszni, nézd meg bikepicsen, változott az is, plusz a felnibe is ott kell legyen
Szija