Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja ez a Szatyina száma azthiszem!
Akkor min gondolkodsz?
na akor leirom, mert kicsit félreérthető volt.
jelenleg az én hengerem perselyes, na most azt mondtam hogy ha beütne a szar akkor én megprobálnék szerezni bontott nicasilost, mivel láttam már 180as malossit nicasilos hengerrel, dugoval 40ezer forintért...namost 40böl van meg kb a furás, dugo is....
de inkább ne legyen baja
A Szatyinának bisztos van ha ez az ő száma!
3501
ha nicasilos akkor ezt nem furogatod
Sztem elég megfuratni az acél hüvelyt és venni egy tulméretes dugot!
Szeva Kerkyra!Probáld meg ezt a számot!Egy probát megér!0634372828 !Ez egy bonto féle!
Á nem nem csak a múltkór a gas gas-on már minden vólt mert egy 14 éves okos tojás értett mindenhez. Ozt az se teccet senkinek hogy kicsit meg piszkáltuk. De szentem én újjabb
vaok itt nálad.
ja, de mivel láttam már 180as nicasilos hengert dugoval 40ért....így megfontolandó!
ha meg nem.. akkor raksz bele egy túlméretest
jó a tied acélhüvelyes nem? mert ha igen akkor csak veszel 30 ért egy acélhüvelyt
A henger nem vészes a képen csunyábbnak nézki már benne figyel az uj dugó 14000ft. prox.Remélem nem lesz vele gond.
hopp ez nem ide ment
emberek nem ártana ha kitöltenétek az adatlapjaitokat... azért van
naja
ha nekem beütne a szar akkor tuti probálnék keresni bontóba....talán könnyeb, mivel nsr-el egyezik a henger
Ja értem!Azt hittem hogy te azt hitted hogy uj vagyok itt és a cr crf-böl menekültem ide!
azt elég ritka sztem... legalábbis mo n.. nem tom hogy vannak elersztve bontók
vagy bontott nicasilos henger?
még jó hogy... imádom az ilyneket leszólni
csúnya... hááát több mint 40... ha szétbaszta a hengerfalat akkor vagy hüvely vagy nicasilozás... és nem óccsó
reklamálj a modinak
Eltelt fél óra.
Ez őlég csúnya.
ezért kérdeztem hogy mivan a dugóval...pech ez így ránézésre kb 40ezer