Igazából csak volt versenypálya,olyan öt éve nincs má verseny rajta. De nagyon király siratók vannak. Meg patak átkelés, rönkön átugrás, dagonya, miegyéb. Ott csapatunk. Jóccakát, sporttársak, megyek rápihenni. Holnap referálok!
Szeretnem a tanacsotokat kerni moci vasarlas temaban. Azt tudni kell, hogy kb 4eve nem ultem mar motoron, elotte CR 250 volt, de ugynezki eddig birtam, kell a moci nincs mese. Viszont mit?
Ezek a variaciok, amikre jutottam hosszas toprenges utan:
Tehat mindenkeppen 4T enduro, nem kell uber brutalnak lennie, de nagyjabol tudjon annyit mint ahogy a cr 250 ment ( tudom az 2t ezek 4t..de ertitek ). Legjobban annak orulnek, ha az 1.-es pontot ajanlanatok, mivel nem gazolok terdig a suskaban, de inkabb aldoznek tobbet mint hogy valami ocskat vegyek.
Tehat ebben kernem segitsegetek, esetleg ha van mas otletetek nyugodtan irjatok.
anyókám meglátta múltkor a kocsiból hogy hogy megyek..... mondta hogí nem tuti hogy megérem az érettségit.... nagyot sóhajtott amikor eladtam a dt t...
Szeretnem a tanacsotokat kerni moci vasarlas temaban. Azt tudni kell, hogy kb 4eve nem ultem mar motoron, elotte CR 250 volt, de ugynezki eddig birtam, kell a moci nincs mese. Viszont mit?
Ezek a variaciok, amikre jutottam hosszas toprenges utan:
1. KTM EXC 400 ( 2001 koruli )
2. KTM EXC 450 ( 2003 koruli )
3. HONDA CRF 450 ( 2004 koruli )
Tehat mindenkeppen 4T enduro, nem kell uber brutalnak lennie, de nagyjabol tudjon annyit mint ahogy a cr 250 ment ( tudom az 2t ezek 4t..de ertitek ). Legjobban annak orulnek, ha az 1.-es pontot ajanlanatok, mivel nem gazolok terdig a suskaban, de inkabb aldoznek tobbet mint hogy valami ocskat vegyek.
Tehat ebben kernem segitsegetek, esetleg ha van mas otletetek nyugodtan irjatok.
Koszi szepen!