Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

laci én itt vagyok...
öszevissza b@szakodik az egész oldal. Mi a rák lehet? Ti jobban értetek az ilyen számítógépes vindózos getnájhoz
Na alszotok vagy mi
Szevasztok.Mi történt pista a gépedel
asszem számolja
és mi ez a hexa vagy mi a faszom? nem számolja a hozzászólásokat?
lila
azt üzenem az egész sportmotor.hu moderátorának, hogy nyalja ki a seggemet tövig! ott szenvedek vele 2 órát amig igényes képeket szedek össze, és berakom őket, erre kitörlik! és persze amikor a , műmájer majrécsik killer klub" éppen azzal jáccik, hogy csak irkálnak olyanokat, hogy 1 ,2 ,3,4 meg mindenféle balfaszségot beraknak az sem baj! hát ennyit rólatok! jól beszélsz evenx! negatív diszkrimináció a köbön! gondolom a moderátor nem a cross gépek fanja, hanem csak a ,,csúcsszuper géesikszerezer" meg a ,,cébéerezerrr" érdeklik...
sztetek a moccomhoz bordó v ezüst felnicsík menne jobban?
...mármint a motortankolással?
na megyek tápolni..
Hja, ha én ilyen gyors lennék...
Naná!
jol van már nyaaa... de azért csak teccik neked...hihi
azért lennék tigris helyében...
Elissa, undorító vagy...
nya nem semmi ahogy a tigris tud tankolni...
Hát te is úgyjártál mint én,de kitartás!
.
üdv evenx! Amint az adtalapban láthatad nem vagyok májer csávó az enduró-cross téren . De ettől függetlenül öngyilkos hajlamoktól is mentes vagyok. szeretem tudni hogy amivel karcolok az milyen állapotban van és mennyire megbízható. Így szerintem egy 17.-ik évét taposó crossgép hát igen csak megkapta az ívet edigi életében . Ezért lett lebontva fullra . Lehet , hogy sokan ezt hóbortnak , meg hüleségnek vezsik de én már csak ilyen maximalista vagyok. Szerencsére motorikussan tökély csak a külalak van egy kicsit elhanyagolva. No meg a telót kell feljavítanom , meg a kipufogót egyengetni egy kicsit.
hopp ja de
ja parasztság...
jaja,nem nő a hozzászólás szám ekkora szart
Szevasztok! Mi történt? Kiirtottak minket?