Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én se tom milyen. Iga meg vagyok keresztelve de csak gyors talpalón mer az asszony templomi
eskűvőt akart. Mondom neki intézd el a papirokat osszt mehetűnk. hát nem el intézte csak
alá kellett firkálnom.
Milyenek legyenek? Holnap megyek az endurónyomra, lehet elviszem a gépet. Csodás szép helyek vannak, csak ha nagyot esek, sokba fog kerülni (vehetek új fényképezőt)
Akkór szeretettel várjuk a tőbbi képet.
Tuggyarák. Apostolok írtak benne hüleségeket....
nóóó alkohóóó
Vagy az nem fekete?
Könnyen lehet, testvér. De aki jó arc, csatlakozhat a klubhoz....
Remélem nem a biblia vót.
Csak mi ketten iszunk egyűtt "virtuálisan" nikk?
Úgy legyen, a világ végezetéig. Ámen. Ezt valami vastag fekete könyvben olvastam....
Na egéssség.
Akkor temettük el a fateromat. Kissé meg voltam zuhanva. Aztán.... pont olyan barom maradtam, mint akkor
engem 15 évesen bevittek az örsre mert tök be voltunk tépve haverokkal...
hajnali 2:45 körül jöttek értünk szülők
Mit vétett a csávó?
He he én is kicsit piáltam 15 évesen másnap kivágtak a koterból. Nem tutak tőlem alunni,
pedig vót rá idejűk mer csak éjfél kőrűl mentem be a koterba.
Az asszony keverte vagy egy hónapja. Tele vele a hüttő. Nem fér be tőle a sör, azé iszom, a fene egye meg...
Tegnap irtam mxboy-nak az egyik videóhoz hszt, és most nézem törölték.Pedig elég finoman fogalmaztam a kisköcsögnek.
mi a fasz ez a sok gecis szám?
Oké, oké, de én ezerkilencszáznyolcvanháromban voltam tizennégy. Akkor még más idők jártak. Nem volt olyan limonizé, max vegyigyümi meg hasonlók. Ahhoz képest most eccerű piálni...
Bélíz
ezek köcsögök.... hszszámláló