Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mentem margitszigetre pájpolni meg tanulgatni..
szevaa
én ahol lakok van egy pár ktm pontosabban 6 db ezek között van öreg is meg zsír újj is háát azt kell mondjam a zsír újj sem jobb mint a 10 éves!
a miénk is szól egy kicsit..ugye ádi?
http://www.sportmotor.hu/motor...
büff
de ezt ne hangoztasd mert gerre megvadul
hát ez már az a akategória ami nem szar
Durva lenne ezt a ktm-et az utcán veretni biztos van hang! nagy 4T nagyot szól! cwsak ktm én nem halottam jót a ktm-ről a kis lakhelyemen!
ja bocs lassú volt az nem is olyan sok sztem 5-ből kitudnám hozni!
A cr az szereti a bengát! de a crm is verseny endúró szóval sztem az se keveset eszik! de azért tuti kevesebbet mint a cr! denem halottátok hogy kb mennyi?
5-6-7 liter
nem azt hittem a cr ről beszélünk
Gumi az nem olyan lényeges kopik de nem vészes! De a fogyasztás mennyi? mert nagyon úgy írtad hogy sokat eszik!
má megin főznöm kell a kurva életbe..... mivagyokén háziasszony... nincs itthon kaja
nem kopik az olyan gyorsan
na meg hogy erdőbe lehessen menni terep gumi kell, utcán az emg kopik....
méne bírná! ez erre van kitalálva
méne bírná.... csak győzd tankolni..... múltkor röhögtem... ksi naív robogós.. elmentem mellette és elkezdett gyorsulni.... hagytam neki egy 10 m ert had menjen utánna visszkapcsoltam azthitte nagymájer a pöcsköszörűjével.. így legalább beégett a többiek előtt...
kap vmi hasonló matricaszetett és akkor odacsap mindenkinek
Valaki tud valamit mondani a honda crm 125-ről lehetne azt endúrózgatásra meg utcára haszunálni? bírná vajon vagy csak endúrózni jó? mertnekem vegyesre kellene!
még nem... most csak nézelődök... úgyis még 1 hónap amíg megkahatom
tudtam én
ja azért jön be mindenkinek a piros mert az a tipikus honda szin!