Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv fiatalok!
estére meglesz!
na már alig kéne egypár hsz 50.000-ig!
smről beszélünk amúgy? miért nem beszélsz Janival? a csiki begében itt pesten is árulnak ktmet és náluk van bent lc4,asszem
Ja csak én nullkmsen szeretném és mivel hogy kifutómodell így relatív olcsó Debribe a Heroldsnál 1.7ér vesztegették de sajna lemaradtam róla
640 lc4 volt a kedvencem mindig is!
írtam hogy a régebbiek,újról nem tudok,de a régiekről(2002 előtt) azt mondták h széthullanak
Miért is nem jó a 640?
mármint a régi lc a nem jó,az újat nem tudom
640es lc4 nem olyan jó,azért attól sem kell elszálni én akkor már inkább a drzt venném aktm helyett
Pontosan 640es az első számu célpont de azt má nem gyártják ujba és csak raktáron van de még nem találtam meg hol...
Bmwnek most van ez az új x-challange egy relatív könnyü motoro egyhenger 650 150kila ha jól to.. Drz mér lenne vicc jó ki motorok...
vegyé vmi 640 es KTM et cross kerekekkel és veszel mellé SM kerekeket és váltogathacc
BMW? milyen? boxermotoros új?
DRZ rem ez csak vicc tőled
Orientálodok az ucca felé 1 kicsit..
Ktm esetleg Bmw vagy Drz..
és mi lesz helyette?
helló mindenkinek!
csak érdeklődő szintjén, mennyiért?
Jah természetesen: Gyári karcmentes állapot soha nem volt terepen és az egykerék számára ismeretlen fogalom..! Ugyanitt 2 mázsa tritikálé eladó occsóér meg 1 vaskád!
Nah megjöttem! Én is eladom a narancssárgát valaki nem akarja megvenni?
shabika -eladod a kecskét
Szasztok crossördögök!Rég jártam erre...mizu?Csapatás?Gépek? Nya én a túra ota nem moccoztam..nem volt rá idő ...de majd bepotolom megint egy nagyobb körrel ...Széles utat!
ez van...zoli régi cuccokban küldi
Drága motorra telik, új bukóra nem?
a te motorodról meg csak annyit hogy drágán adod,ha nagyon kellene valakinek akkor már elvitték volna,nem értem hogy miért is nem viszik el? ....szóval ennyit az rx fikázásról.