Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jujj a whip most nekemis megy

csak bicajjal
Gyuri pedig folyton aszondja hogyí 2 esben még gázbó kis rántással kerék de figy felveszik 1 esben kuplungal vagy kupluing nélkül és a féken a lébuk... és próbálnak majd később váltani is és nem hátraesni :D
én mad rákattanok a backflipre... najónem kezdetben a whip meg a noláb is elég
ahoz gyenge a motor
A POWER TAKARÍRÁS MIT TAKAR?
na b+ ti mennyire rávagytok álva a stoppiera XLZX el inkább egykerózzatok
nagy kényesztetés hogy megcsináltad azokat a dolgokat ami nélkül nem is menne
én is kényesztettem a a vasat hengerfejtömítésekkel+power takarítás.....utánna m3-as bmw nem volt ellenfél XD
viszont nem r2 olaj van benne.... mondtam a gazdinak hogy seggberugom... de ezt leszámítva jó dolga van
ja volt itt a dtm.... meglátogatott
hallottam már olyat hogy köcsög erdész megfogta a 13 éves gyerekt terepen... jó pofánvágta a gyereket és puskatussal elkezdte püfölni a küllőket..... mondtam szegény srácnak hogy lettem volna ott..... megigazítottam volna az erdész középső küllőjét.... ha meg excel felnid meg küllőid vannak baszhatja az erdész azt légkalapáccsal nem szedi szét
faszom már az összes köcsög pattog hogy szétbasszák a erdőt... azé köcsögöznek mert a crossgépekre nem szedhetnek teljesítményadót yardok meg kapnak dérjezét és semmit nem tud vele kezdeni mert életében nem látott terepet.... de má az is bassza az agyam hogy a sok kis pöcs megveszi az undorító robogót rohadt üveghangot előidéző kipuffot rá megy 30 al és olyan hangja mintha 100 al menne... ÉS A TOP amikor tangapapucsba napszmüvegbe bukó nélkül... az ilyneneket is lerugnám a motorjukkal együtt.... sorbakötném... ráakasztok 8 robit a cr és húzom 1km en keresztül terepen
ez jó...spicvas vs fogsor
bazz nem kell tájvédelmio helyen mocizni....viszont ha előttem kalimpálna az erdész jól pofánrugnám menetközben... ennyi... az még nem 8 napon túl gyógyuló sérülés... max egy beutaló a fogászatra
jah,oda már bazdmeg tank kell,nem crossmotor
kell nekem van?!
mármint Vega? vagy kicsoda?
Spyal soha de soha nem motoroztunk szántáson Naná hogy mentünk de a szántásnak semmi baja nem lesz amikó az úgy felvan keményedve hogy a kormányrud majnem a gyomromat csiklandozza...Emléxel Spy amikó pite is jött aza szántás mennyire megvolt keményedve.....
Akkor ugy kérdezem hogy megcsináltattad már?
jol beszélsz
most jön az hogy stabilan