Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

énis azt mondtam neki,hogy ezt a blokkot belerakná egy cross vázba egy állat lenne
hát én a helyébe beraknám vmi enduro vagy cross vázába+ telójába, me sztem az ugratásokat nem naon birja meg ugye uj kerekek... amin fék is van...stb.... vagyis eccerű ha csak átépiti a motor egész egyszerűen
De legalább nem lehet motorozni dorkoba szandiba meg papucsba.
jaja.....fék nélkül kicsit szar beg nem lehet jobbra dönteni
Csak az a baj hogy soká lehet velle megállni.
Csá emberek.Ma egyik ismerösöm beujitott egy 4ütemü 500ccm-es JAWA salakmotort.Sajna még nem volt alkalmama kiprobálni,de ahogy az a motor a maga35-40évével hogy megy...uhhhhh
nagyon diszno,nem gondoltam volna h a salak mocik ennyire mennek,állo helyzetböl lecsutkázza 10-15méter kereszteb füstöl guma aztán pár sec és már 120-130al tép
Baz lehet holnap du kész a hengerfej de most meg a tőmités nem lesz csak jővő héten. Kezd tele lenni a faxom az egésszel. már lassan oan leszek mint egy idegbeteg. Nem tom mi nem fog még stimmelni.
1.jén kéne menni swgokartra....dobd össze addigra Gemes! remélem meglesz szombaton a jogsi
Hí 21-én munka napon akartok menni Gántra?
Na ja de ő vétlen volt.
az pech.engem egyik nap majdnem 1 kamion csapott el, 20 centin múlott kb...na mind1 visszafele...lámpától lámpáig csutkát játszottam,egyik lámpánál vmiért megálltam a kocsi sör mögött(megérzés volt) és hopp megláttam az első kocsi tetején a kék cuccot... és váltott a lámpa...rögtön elkerülő út...
Tegnap haver apját elűtőték Őrkényen ő nem uszta meg egy ízzóval.
kuss örülök h kézvédő meg fejidom megfogta..szerencsére az alufelnim megúszta...fejidom kicsit lehorzsolódott meg a féktartály teteje...majd megreszelem oszt jóazúgy. egy kurva izzó 700 ft
neki mentem bazz 1 villanyoszlopnák faszomat....kanyar végén voltam és telibe kaptam mer geci baleset volt mögöttem azt ott volt rendőr is és azt figyeltem nagy bambán,hopsz jött a kis domb,arra fel,oszolopot telibe...fejidomon kapott 1 kicsit...kiégett 1ik izzó de már helyreállítottam,szal nagy vész nincs,csak gecire meglepődtem h ott a geci oszlop
helló kuplungkosarat keresek suzuki rm125-höz
aki tud segíteni küldjön e-mailt:hjooc@citromail.hu
vagy hívjatok:06302501694
Na mi van ráűltetek az eredményre? Meg van az 50000 oszt már kussolunk is?
most írtam az SMSBANDI-nak hogy vegyen nekem anyu motort ! és beszartok : elénekelte
tyábuty, tykenyer?
szeva
szevasztok!
50028
Szevasztok emberek. Mizú. Látom csak a hsz-re mentetek.