Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most ugye mindenki a zenémet hallgatja?
a twisted transistor az is jóóó
Korn-Another Brick In The Wall a zene a lényeg,csak dragonballos vidivel találtam emg a legjobb minőségben...sztem kurvajó
basszameg holnap verseny lesz vhol... mindenki kiírta hogy verseny lesz? hol?
te tényleg... és nagyon jól lehet kontrollálni..... szal 250 kell nekem.... leszarom hogy egy 100 assal több mint a 125 ös.... kelllll és lesz rá pénzem.... ha nem ellopom dév motorját.... és eladom... és akkor lesz
ja inkább elkapar
ahogy nézem 140 et kacagva fog menni.... majd kipróbáloma kerót
vagy elkapar mint barom
nincs ideje mi olyan gyorsan eléri azt a fordulatot hogy nem bír emeléshez jutni
az exdt m ugye most én vok a hivatalos karbantartója és látom minden héten... vissza lesz áttételezve... kiváncsi leszek..... mert kurva sok erő van benne.. plána most veszek mert ugye szaladgálhatok alkatrészért sportrendszert rááá..... bazz lesz hangja

a legjobb azt mondta a srác hogyha kell a mocc szólja mert odaadja csak tankoljam meg
1. 2. ben annyira nem
inkább 3. 4. ben
ja én wr250 el mentem... lenyeleztem emlete az elejét mint a kezes bárány....
de biztos én basztam el valami....azé érdekes lenne ha nem jönne fel egyesben
még a régi dt-m el is hátra tudtam esni egyesben kuplung nélkűl
jóóóóh
az enyém meg szinte magától emeli
nemmondod? Nekem még gázra is emeli az elejét beragadt powerral XD...kuplungal meg pláne
én próbáltam egyesben kuplungal+rántással gyur gépét
de nem akart feljönni
lehet hogy én basztam el valamit?
nemsimerem=nemismerem
azt sajna nemsimerem
azzal még én is tudnék.... de motorral kicsit technikásabb
a stopi nem egykerék?
aha... mert a hondánál nem ilyen egyszerű... legalábbis hozzáférni
hát kivettem a szelepet magát "megsikáltam" meg brigéciolt öntöttem a rugóhoz hogy könnyeben járjon,mert televolt dzsuvával........meg mivel lent volt a hengerfej belül is megtörölgettem...
látom ez votl a végszó és megint 2 óráig kuss lesz