má én is basztatnám a mocikat csak most nincs semmi meló...
meg a sajátom sincs kész.... alkatrész még mindig nincs meg....
ráadásul el kellett vinnem egy szerelőhöz mert anyámék nem engedték hogy én csináljam mert "elvonja a figyelmem a tanulástó" meg szerelheted a mocika érettségi után.... ami még 3 hét...
de ha nem kelett volna elvinnem már rég kész lenne.... nem kellett volna 2 hetet várnom arra hogy a szerelő kinyögje hogy tud 50k ért tengelyt
jött terméknek is van külön 2T/4T váltoolaja.
mivel itt a kuplung is benne van ezért kell a kuplung csuszás gátló adalék.
sima 4T motorkerékpár!( castrol R4, stb) motorolajat is önteni bele az is tökéletes.
én a motorexnek használom a váltolaját, ha vmit csinálok.
modnjuk 99% ban ktm et basztatok,
én néha fölnézek de akkor is basznak bejelölni vagy üzenetet irni, néha kapok vmi buzi körüzit oszt enyi.
az az oldalamit linkeltél a robbantott karbival ott csak japán motorokról vannak ábráK?
hát..nem sok pontom lett
lazán kell venni az egészet és akor tuti meglesz.
én ma írtam, tanár ki is javította teszt részét 2 db 2 pontos veszteség
meg a sajátom sincs kész.... alkatrész még mindig nincs meg....
ráadásul el kellett vinnem egy szerelőhöz mert anyámék nem engedték hogy én csináljam mert "elvonja a figyelmem a tanulástó" meg szerelheted a mocika érettségi után.... ami még 3 hét...
de ha nem kelett volna elvinnem már rég kész lenne.... nem kellett volna 2 hetet várnom arra hogy a szerelő kinyögje hogy tud 50k ért tengelyt
nem tok már irni
mivel itt a kuplung is benne van ezért kell a kuplung csuszás gátló adalék.
sima 4T motorkerékpár!( castrol R4, stb) motorolajat is önteni bele az is tökéletes.
én a motorexnek használom a váltolaját, ha vmit csinálok.
modnjuk 99% ban ktm et basztatok,