Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor kezdjétek hinteni a máj.1-et de sztem mi lemegyünk a Mumushoz!(hátha rászánom magam és nekimegyek!)
vár ezt nem értem....
hát igaz.. utolag könnyű... bölcs mondás szerint
Pixu 12/00 is egy időpont!
Május 1 hétvégére kellett volna tervezni.
Hát én csináltam már város kőrűli túrát mondom van egy szabad órám kerűlők egyett. csak figyeltem a víz tornyot és mentem hát mondanom se kell hogy elkéstem meg lett vagy hatvan km.
oké, igazad is van... , de nem tudtam hogy munkanap na... akkor.. én speciál ma tudtam meg h szombat suli, de délbe itthon vagyok, délután le tudok ugrani....
Ezek megőlnek engem,de ha csak félig sikerül nekik,én kinyirlak
Na ne b.aszki!Te voltál a felbujtó!
aHA,UGY 1000-1200 KM!
őőő nem tudom, kurva iskola lesz.... meg munkanap... szoval kérdés hogy ki hogyan ér rá..... .
Baz munka nap!
Ez kb azt jelenti hogy Bp meg erdély kőzt húzunk egy dúrván egyenes vonalat a térképen oszt gáz?
pixu 21-én lessz valami vagy nem Gánton?Én szoltam a srácoknak,hogy ösznépi csapatás lessz a forumosokkal!A MUMUSNÁL!
Az a túra k..va jó!
mik a hírek? nincs kedvem visszaolvasni gerre motyót vesz?
csőőőőőőőőőő
Na vissza értem oda vótam gas gas .hu-n. Hát ez a túra dúrva.
biztos király egy zsir sm-el szaggatni az aszfaltot,de én egyenlöre még terepezek,és egy jo ideig terepezni is fogok
Én is ezért hagytam abba az utcai moccozást,bár néha hiányzik...
én megmondtam,hogy elment a maradék eszed is vazze jösz itt az unalom dumával,mit tudsz vele baszni?=semmit az uton szerinted olyan sok kihivás lesz(azt leszámitva,hogy minden nap küzdhecc a saját életedért ) inkább vennél egy vacsi uj 250es crosst avgy valami endurot azt csá
403-al csökkentettük a 3000-es hsz. távolságot!
Nekem se!Ez a gép tutti!Hivjál fel és elmondom a történetét!20/3211550
Nah léptem mer megmelegedett az italom..
Attól hogy kifogok 1 gyárihibás mocskot...