Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tul van tárgyalva,hivsz és odamagyek a benyakutra!
Miazhogy! Mentünk egy keveset!
szia atis !
elméletileg holnap délután kb.15 óra magasságában leszek t.bányán / akkortájt kéne találkozni /de mielőtt indulok és tudok tutit csörgetlek egyből/

motorozás volt a hétvégén?
gerle a viskász cica az legalább 18 éves és fodrászhoz,műkormöshőz és szoliba kell vinned!Tényleg drága!
na pill kaja meg sör
a pöcsöddel
simoé jo?
Szevesztok!
lehet hülyén hangzik de dugóval !
lehet hüjén hangzik de mivel dugozzam be?
na viszlát emberek
úgy kéne rezót javítani, hogy bedugózod a rezó végeit de egyik végén olyan dugót használsz amibe bele van fúrva egy motorszelep...ezen a szelepen keresztül picit felfújod és ezután a horpadást és környékét hegesztőpisztollyal melegíted míg nem jönnek ki a horpadások....persze finoman nem szabad nagyon nagy nyomást beletenni de pár rezó után ráérez az ember
szevasztok, ez se ide tartozik, de nemtudjátok véletlenül hogy a whiskas cica az mien fajta? mert olyat szeretnék de állitolag elég huzos az ára....
de nagyon jól nyomja a srác
és egy kis BEAT-box sorry hogy nem téma
ha-ha-ha
üvegdomborító kalapáccsal
mégvalami! a gyári kipufogo rezoja kicsit horpadt,hogyan lehet azt kiszedni belöle?
co-val?
Á H H H H H H H H H H H H H H H H H H ! !
Az a pufó! télleg szörnyű.. Hányás színű, sztem vmi hülyegyerek ledukkózta, hogy lefényképezze, megnéztem vlna aztis, hogíy fél óra üzem után hogy nézne ki.
Azért az az SV pufó is nagyon gáz, már boccs.
Viszont ilyen elefántot ág nem is láttam. 650es V motor. Bexarás. Amúgy látom foglalkoztál vele, mi súlya van egy ilyen gépnek, és alkatrészt hol kapsz hozzá?
gondolkoztam a rozsaszinen is
Max feketének... de ezz
Egyébként csákány.
Dőrzsőld be fűvel.