Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még jó hogy.... mellesleg nem akarom múszakiztatni.... én csak pályázok.... ugyan most nincs utcai járgányom de nyáron az is lesz
nem verem magam..... csak próbáltam érzékeltetni hogy nem egy béna pöcs looser vagyok aki 1 hete mocizik
Köszi Zozee !

Akkor kéne annak a heggesztő embernek valami elérhetősége mert ami eltört az Magura cucc.
Derbecenben 65 eft ért adják készletben.
Köszi szépen a segítséget !
mellesleg mit adnak 500 alat egy 525 ből? egy vázat kerekekkel...talán... :) de azért ha a helyedbe lennék és megvenném akkor elindittatnám a körözést a kpm nél ami már magyar közút ugye... és akkor le is müxakiztatnám.... és megválnék tőle jó pézért.... de a körözött gépállat akkor bukta...
és erre vered magad? na jó nem szolok be :)
kösz, de ha olyan dagadt hogy 2 emelet is kell neki, akkor mégse megyek érte olyan meszire....
tőlem loptak már mocit...nem kívánom senkinek. 2nyarat melóztam érte meg az összes spórolt pénzem benne volt...
senki nem mondta hogy lopott,de 5 kilóért vagy lopott, vagy szar, vagy át akarnak verni. Az tuti hogy nem kóser...
na megmaszíroztatom a porcikáim
jaja igazad van...... de engem most csak az érdekel hogy holnap hívjona srác és mondjon egy számlaszámot......
HOGYNE........... 2233344 Románia Bukarest Lenin utca 122,57 4,5. emelet 3. ajtó
állj ki mondta hogy lopott? én nem az tuti
lassú vagyok....
hát adhatod...mindent vagy semmit
lopott mocit elvből nem vennék...csak gondoljatok bele milyen érzés ha a tieteket lopják el. Ha nem lenne kereslet lopott gépekre akkor nem lopnának el egyet sem
Ádi, azé nem írsz mert jelölöd az utat ugye?
bnőmet ne adjam neked ?
jó má nem izgat a ktm, inkább azt mond hol laktok, melyik a te szobád, és lécci jeölt x-el azt a bizonyos fiokot! kösz!
holnap többbet tudok.. de mindenesetre megemlítem faternaké..... lóvé itt pihen az fiókomba szal már csak faterral kell megbeszélni
még azt sem tom hogy lopott e... de nem k7 es hanem k6 os és használt
Újan lopták vagy használtan?
EGYENLőre anniyt tok hogy hova kell menni meg hogy mennyi az annyi.. meg hogy Németből hozták
mácsaknem 8 éves korom óta mocizok... abból 4 év enduro..... 1 év cross... szal nem mondom magam kezdőnek.. van még mit tanulni... de mentem már 450 es crf el és az nem ölt meg...
márcsak telszámot kéne mondanod
hééé annyiért nekem is kellett volna...de le ne bukj lopott motorral
jóválasz de ennyi