Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv crossniggerek
ezerhatszázhatvannégy
szia gerre
Szevasztok krosszmorék!
bohockodni akarom csak kicsit sajnálom rá az a 370 et.... találtam az elöbb egy olyan orion ami volt meg van standarnak, 100 ezeré zsir uj :) lehet h az lesz de az se tuti :S

na most lépek bye
nemhiszem h most összejön, majd esetleg ha lesz feles 370 ezrem :) de amugy vagány...de az is lehet h összejön... majd attól függ
hát ugy hogy ez legyen az első számú motor, én nem vennék ilyet, a jézé mellé esetlegesen meg eshetne az eset.... te tudod, amugy ez a zoknihosen vagy mi ez vmi kínai motor?
szaisztok morék!

tiszta fajin vagyok a suliba :D 3 as a legrosszabb jegyem lehet h veszek egy ijet ha minden oké, de nemtudom h télleg megvegyem e ...véleményt kérek :)

http://www.hasznaltauto.hu/ker...
pont írni akartam hogy ott nézd meg
2000-egy sárvédő hátra a parillán
4-5000 egy sárvédő nem téma...amúgy meg frankó tényleg
jaja egy hátsó sárvédőtt akasztok rá asztán majd szép lassan szépítgetem.
szép, szerintem megérte!
egy hátsó sárvédőt ráraksz és zsír, valahogy még a matrica se hiányzik róla
helló mindenki!
gartula a mocihoz zsírul néz ki!
Na itt van pár kép a mociról meg a cuccokról amit adtak hozzá:
ja.. ezt egyszer én is belinkeltem, de akkor is nagyon lol
hogy kiröhögik stewartot
Grat! Nyomjál fel képet pls! THX
ÚJPEST KÖRNYÉKÉRÖL valaki motorozni a hét bármely napján delután jön-e? Mert mennék fót felé, meg ilyenek!
Grat a géphez!
gratula a géphet,zsír
én azért kicsit megnézném belülről,nehogy valami baj legyen vele
jobb félni mint megijedni
grat
grat a géphez.... érte a pénzt így mindennel együtt meg főleg
Hali mindenkinek!
tegnap előtt kérdeztem hogy nem tudtok e valami mocit.Belinkeltem ide egy hirdetést cr250 1998-as 380000E-ft.Hát tegnap elmentem megnézni és nem tudtam ott hagyni annyira szuper állapotba volt a gép.az árból nem engedett de viszont vele adta az egész krossz felszerelését csizma bukó páncél stb.A motorját is nagyon jónak érzem.Úgyhogy most madarat lehetne fogatni velem.I LOVE CR250.

Ja itt a link a mociról:(sárvédő azért van letörve mert hátra vágta a gyereket)
http://www.expressz.hu/auto/mo...
kivi vok...mert óriási a parkolo...szoval...