Persze hogy nem minden nő ilyen. Pl te sem. Csak az átlag.
Nem tudom, mert már így volt mikor jöttem. Azon gondolkoztam, hogy lehet hogy automata, és nem vetetett még a drága hycomatot. Bár szerintem a padkán nem ugrat fel az automata. Vagy rüki helyett 1-es, de akko meg még hülyébb...
Nemtom, majd megkérdezem szerintem
Nem értek, hozzá, de a bringákon is van hidraulikus fékkar, az jóval olcsóbb könnyebb, és ha annyi olajat tol, mint amennyit kell, simán megéri probálkozni velük! Milyen folyadék megy a kuplunghoz. Mert a SHIMANO ásványi olajjal megy (tehát azt az olajt bírják az O gyűrük) a többi (hayes, avid, sram) dot 4-el. Sztem a csöcsatlakozások megoldhatóak! Cakkli pakkli 8-10ezer!
ktm kuplung felső szett zsemberynél 75.000 .......husabergnél nemtudom de ott olcsóbbak a ktm alkatrészek..... vagy pedig én ezt próbálnám ha minden kötél szakadna szétszedni és felhasználni belőle ....de ha szerencsésen törött el van piliscsabán egy nagyon profi hegesztőember az 3000 ft-ért megszokta hegeszteni a spéci dolgainkat és a ktm-ét/magura/ is megtudja csinálni ....kipróbált minőség, de mielőtt ezt választanád írjál ide és előszedem a pontos címét mert lakik a szomszédságában néhány kókler fasz aki szintén taknyol ilyesmiket !
alapból én sem, viszont ez a gép tuti. Ráadásul utolsó darabok egyike, már kúpos kipufogós,és azokkal nem szokott baj lenni. Erről írtam anno, hogy a 426osok első szériája elég szar az utolsó széria meg olyan ó mint a 450. Ráadásul a srác az első tulaj, és annyira nem használta, hogy a gyárilag adott felújítókészletete még nem kellett használni. Amit meg szervizelni kellett azt a Fehérék csinálták. A Fehér mindenáron meg akarja venni...ez azért jelzi milyen állapotú a gép.
KTM 525 EXC-hez kéne kormányon lévő kuplung olajtartály és arra van a kuplungkar is felfogatva.
Ha valakinek van otthon ilyen elfekvőben az léci szóljon.
azt nem mondtam, hogy nem tetszik..... csak néztem azonkívül is még motort és fárasztó ez az országjárás azontúlmenően , hogy alapból járjuk az országot de bekanyarodok felétek a minap mindenképpen .....
Nem tudom, mert már így volt mikor jöttem. Azon gondolkoztam, hogy lehet hogy automata, és nem vetetett még a drága hycomatot. Bár szerintem a padkán nem ugrat fel az automata. Vagy rüki helyett 1-es, de akko meg még hülyébb...
Nemtom, majd megkérdezem szerintem