Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze hogy nem minden nő ilyen. Pl te sem. Csak az átlag.
Nem tudom, mert már így volt mikor jöttem. Azon gondolkoztam, hogy lehet hogy automata, és nem vetetett még a drága hycomatot. Bár szerintem a padkán nem ugrat fel az automata. Vagy rüki helyett 1-es, de akko meg még hülyébb...
Nemtom, majd megkérdezem szerintem
nem minden nő ien ...persze ez azért durva...pedig tök üres a parkolo...kicsit tulszaladt vagy mi?!
Szal a női vezető vs vezetnitudással kapcsolatban mást nem szeretnék elmondani, kérem kapcsojjaki...
Nyomorék...
Nyakat!
Reggel jöttem dolgozni, de addigra már megérkezett egy picsa a parkolóba
Nem értek, hozzá, de a bringákon is van hidraulikus fékkar, az jóval olcsóbb könnyebb, és ha annyi olajat tol, mint amennyit kell, simán megéri probálkozni velük! Milyen folyadék megy a kuplunghoz. Mert a SHIMANO ásványi olajjal megy (tehát azt az olajt bírják az O gyűrük) a többi (hayes, avid, sram) dot 4-el. Sztem a csöcsatlakozások megoldhatóak! Cakkli pakkli 8-10ezer!
1664 majd elfelejtettem
jó reggelit

ktm kuplung felső szett zsemberynél 75.000 .......husabergnél nemtudom de ott olcsóbbak a ktm alkatrészek..... vagy pedig én ezt próbálnám ha minden kötél szakadna szétszedni és felhasználni belőle ....de ha szerencsésen törött el van piliscsabán egy nagyon profi hegesztőember az 3000 ft-ért megszokta hegeszteni a spéci dolgainkat és a ktm-ét/magura/ is megtudja csinálni ....kipróbált minőség, de mielőtt ezt választanád írjál ide és előszedem a pontos címét mert lakik a szomszédságában néhány kókler fasz aki szintén taknyol ilyesmiket !
alapból én sem, viszont ez a gép tuti. Ráadásul utolsó darabok egyike, már kúpos kipufogós,és azokkal nem szokott baj lenni. Erről írtam anno, hogy a 426osok első szériája elég szar az utolsó széria meg olyan ó mint a 450. Ráadásul a srác az első tulaj, és annyira nem használta, hogy a gyárilag adott felújítókészletete még nem kellett használni. Amit meg szervizelni kellett azt a Fehérék csinálták. A Fehér mindenáron meg akarja venni...ez azért jelzi milyen állapotú a gép.
Csá !

KTM 525 EXC-hez kéne kormányon lévő kuplung olajtartály és arra van a kuplungkar is felfogatva.
Ha valakinek van otthon ilyen elfekvőben az léci szóljon.

Köszi !
na lelépek mert elájulok valami kikészített erőnlétileg és összedőlök mint kocsma előtt a bicikli !

atis holnap felhívlak mert akarok valamit kérdezni de titkos!

jó éjszakát fiúk!
sZASZ babám
atis miért nem pörög az agyad? fáradt vagy?
szia schüll
1673
Hát ha jól emléxem akkor idén 125A-ban indul.
azt nem mondtam, hogy nem tetszik..... csak néztem azonkívül is még motort és fárasztó ez az országjárás azontúlmenően , hogy alapból járjuk az országot de bekanyarodok felétek a minap mindenképpen .....
Miii?Mitudom én!Holnap megírom mert nem pörög az agyam!
na mentem tanulni
csao
Zoozee!Ha a Laci KTM_e nem jó....akkor te ténylek valami mást néztél nem azt a gépet!
Na jo8 emberek én megyek mára aludni csáo
nincs II. osztály crossban
tömegsportban megy vagy hol?
MX1 vagy MX2?