Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elissácskám nem látod miket írok?
SZÓVAL VETTEM 1 CRXET HEVES MEGYÉBŐL
Nekem most van egy.... de king car
aham értem... és a nitro milyen sűrűn fogy el?
na mond! de képpel párositva
szóval az egész az apolló programmal kezdödött..
nekem volt kettő
Ya 2 fajta van! Elektormos vagy automata és manuális! Az automata az egy bizonyos fordulaton adagol hozzá Nitrogéndioxidot (mondjuk 5-6e fordulat körul) A manuálisnál att te tudod szabályozni a befecskendezést egy gombnyomással! Csak ott is van egy bizonyos fordulat amit a mocinak el kell érni különben egy kaki volt amit csináltál! :D
az egy szemét a crx
meséljek valamit a turbos crxemről?hm?,
3 féle van........1. ilyen 2.olyan 3. amolyan
a nitro 2 fajta lehet, nem? egy gombnyomásos, mint a filmekben meg egy olyan elektromos nem?
hát igen öcsém hiába arokonságba 2 veyron is van htelre persze annyira nem állunk jól.... szóval az ezeröcxsi levágat muhahahahaha
METANOL
és ezt mind ladával?...mert ha igen sztem ez kamu...hiszem ha látom...video?
és ezután jött a koppányszisztem és itt jött a képbe a top fuel matanol kocsi...
és csak ezután jött a turbó szóval mondanom se kell hogy a bugatti veyronnal mi lett kapott 6 mp 400méteren 30cm-es rollouttal
végére kérdőjel
jol tudod a chip az kb. 10% ot tesz rá...de akkor a jo ha direktszűrő olyan hozzá, 4-2-1+kipuff...azért a nitro az meg sokkal többet nyom a latba v egy turbo...végül is ha mind összeszámolod az egészet a chippes témában is hogy franko legyen benne van egy kis maniban...
inkább haggyuk... olyan párositás jó elsőre, hogy:
nagyobb motor + sportkipuff rendszer + turbófeltöltő
csak csipőp mi a ladába tettünk megfdogtunk szpájjal először 1 ferkát majd 1 f15öst...
előszőr csak csip, aztán a turbo ahogy lesz pénz...