Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megy egy 2t ben miért kell oilszűrőt cserélni?
kösz hogy megosztottad velünk... épp eszem
az 525 ös meg hibátlan
Itt van elég kemjén
hhhhhhhhhétttttttttttttttttfőőőőőőőőőőőőőőőőőő
hát Faisst szerelőjénél van a motor.. azt mondta szétszedte és ezeket kell cserélni ill. rendberakni
Naná hogy jó nekem is az volt van lesz tutter vazze de mingyá szurok be 1 képet iszonyu esküszöm készüjetek fel...
te de nem csak a dugót kell összeadni a hátsótelóval mikor motorgenerál van ....az olaj meg az olajszűrők pl. hajszálhíjján 10 ezer...és akkor még tömítések .....egy-két apróság és ...de majd meglátja
azt mondják hogy kurvajó a felfüggesztésük a ktm eknek
fáradt vagyok és ittam egy sört
amibe dugót meg a rugóstagot kell baszogatni az a 250sx nem az 525
akkor nem arra gondoltam...én a pomáz-dobogókő-esztergom szakaszra gondoltam .............az meg akkkor a szentendre-pilisszentlászló-lepence szakaszon van
papírjai rendezettek a motornak ?
jah bots
nem 250sx ről beszélek
a gyári dugószett 56k. 30 ért kapok bele wösnert vagy vertexet. központi rugostagra a szerelő 12k t mondott
2006os és már dugócsere? Biztos rendbentartották...
Nahát bazze ez van qrva nehéz eladni a 2T-t dehár ez van...
2006 os
hányas évjárat? önindítószett van?
megvan az úristenit. Nincs szinte semmi jelentkező pedig 350ért ajándék. Mindegy ha nem viszik akkor megmarad, bajom nincs vele, csak jó lett volna helyette a 426-os

Igen ott készült a lepencei úton a kép.
ezt ha te csinálod akkor ez 120 ezer.........olajjal mindennel együtt kb. ..........ha nem te akkor 30-al biztos több
én is én is
keselyű megvan még a yamid?
amúgy akartam már kérdezni ,hogy az első kép ami az adatlapodon van az itt van dobogókő esztergom közötti részen ? szerintem igen
nem tudom.. soha nem volt ktm em