Én is szerelgetem azt a motort. Lassan talán minden csavar ki lessz már vésve és akkor nem kell többet szopni vele..
Első féktárcsa csere 2.5 órámba és egy készlet imbuszkulcsomba került.
A múltkor a láncszettet cseréltük, szinte hihetetlen, de az első láckerék rögzítőanyája is be volt ragasztva. A használt láncot átfűztük a legővilla hátuljánál a tengelynél, átdugtunk rajta egy csavarhúzót, fogtunk egy másfélméteres vascsövet és izomból toltuk ketten mire megnyílt a csavar... A csavarhúzó is kuka lett...Akkor elgondolkoztam rajta hogy felhívom az előző tulajt és elküldöm a jó édes anyjába.
Hozzátok fordulok a következő kérdésemmel: a honda xr 650 r és a ktm hasonszőrű modelljei mennyire alkalmasak "gyors" terepezéshez.Mennyire érezhető a plussz súly pl. erdőben való motorozáskor(értem én itt a szűk fordulókat nehéz szopatós emelkedőket...stb.)ÉS ha vkinek van iylen milyen tapsztalatai voltak ezekkel amodellekkel?
Első féktárcsa csere 2.5 órámba és egy készlet imbuszkulcsomba került.
A múltkor a láncszettet cseréltük, szinte hihetetlen, de az első láckerék rögzítőanyája is be volt ragasztva. A használt láncot átfűztük a legővilla hátuljánál a tengelynél, átdugtunk rajta egy csavarhúzót, fogtunk egy másfélméteres vascsövet és izomból toltuk ketten mire megnyílt a csavar...
Hozzátok fordulok a következő kérdésemmel: a honda xr 650 r és a ktm hasonszőrű modelljei mennyire alkalmasak "gyors" terepezéshez.Mennyire érezhető a plussz súly pl. erdőben való motorozáskor(értem én itt a szűk fordulókat nehéz szopatós emelkedőket...stb.)ÉS ha vkinek van iylen milyen tapsztalatai voltak ezekkel amodellekkel?
Előre is köszöntem!Jó motorozást mindenkinek!