Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én Repsol Competición nevű fullszintetikussal hajtom. Még mindíg van kompresszió rendesen
kb 10 km. Lábon nem érdemes kimenni. A halásztelki nagy kanyar előtt kell jobbra lemenni, mielőtt a retérhez érsz. Ütközésig töltésen túl van
Sztem eléggé megcsinálták. Könnyű és igénytelen. Ráadásul piti pénzért vettem
Olajból csak a motult javasolták, meg a régi castrol tts-t
Tapasztalat?
milyen messze van az csepeltől?
tény hogy drágább a javítás mint a 2t-é,de ha odafigyelsz rá..akkor nincs vele gond
szelepeket állítgatni kell rendesen,olajcsere,léxűrőket cserélni és ennyi
ha már szar a szelep,veszel vele vas szelepeket..azok tovább bírják
Az RMX-et még az öreg Neuser is méltatta...
Pedig nekem a kdx 250 is baszós volt. Az előző tulaj kx hengert tett rája
A lényeg az olaj. Legyen a tartályban, a láncon meg a légszűrőn. Ennyi
Elég kis fos pálya, de most igazítottak rajta, gyakorolni jó és közeli.
homokos néhol földes, elég szűk. De pálya
Ja, oszt amikor a haver nyavajog, hogy nincs szelephézag a crf-en. A F-nak annyi szelep. Az enyémben csak a kerekekben van, meg max a póver. Ezeknek meg nincs baja. Egyébként a legkeményebb gép a csapatban egy másik rmx...
Igaz, igaz, igaz! Ott a dugón+hajtókaron kívül még ott a vezérmű, szelepek, lánc..
Nappal szemben... halásztelek
Háj! CSak nem állhatom meg szó nélkül, hogy tényleg kikoptak a kettesek. Én teljesen amatőr enduróban nyomom egy rmx-szel, de úgy tűnik, közel sincs annyi gondja, mint mondjuk egy crf-nek. Vagy ha van, nem kerül annyiba
a második képeden az infóban ott hol ugratsz melyik pálya?
ja persze,jó a 2t is
de versenyek jobb eredményeket lehet elérni a 4t gépekkel..ez tény
ezért cserélődött lesz az egész mezőny 4t gépekre...
régen ez volt a 4t vel mint ma a 2t vel...3-4 éve elmentem egy versenyre és imátkoztam hogy halljak egy brutál 450es gépet..mameg...azért kell imátkozni hogy 2t hallj
Bárkinek szívesen segít egyébként; tudja milyen az, ha egy fiatal oda van a motorozásért.
Szlovákiából is járnak hozzá évente, felkészíttetik a gépet és egy évig ütik őket.
Van egy idősebb koma: Neuser Lajos a neve. Anno gyári pannoniával versenyzett. P 20-al.
Már abból olyan gépeket reszeltek amivel az elit klubok nyomába érhettek. Később (1990 körül)Gp 125-ben szerelt egy francia csapatban. Majd volt még egy utcai kawa, amivel egy német komának csinált és a speciálgépek között 7-8. helyeket hozta. Később csapatfönök lett egy magyar és egy bulgár fickónak. Most otthon nyugiban szerelget, de a kétüteműeket még mindig imádja és tudja, mit hol hogyan, miért kell. A ktm mikor ki volt hézagolva, hajjaj...
majd benézek
nincsen sajna
Majd néha nézz át hozzánk...jah bocs..gutten estét mindenkinek...de már megyek is...
Skype-ról tudok. Az van néked?
Vazze, látom nem lettél szebb...
2T forever! Én olyan csakazértis koma vagyok, a szerelőm is ilyen és igaza van: ha 2 T-vel tudsz...
Mesélt egy motorról amit ő készített fel: yamaha, levegős 500-as. Egyfolytában cserélgették az áttételt hosszabra; iszonyat módon tudott rajta az ember.
bandi van msn ed?
naja...a mezőnyben rajtam kivül kb 4-5 2t volt a 31 ből...
és azok is majdnem ujak
a 4t gépek meg persze mind újak...minimum 2005ös volt az összes...
enyém meg egy 92 es szar...de ez van
ha végre megvenné valaki akkor én is 450essel mennék végre...