tény hogy drágább a javítás mint a 2t-é,de ha odafigyelsz rá..akkor nincs vele gond
szelepeket állítgatni kell rendesen,olajcsere,léxűrőket cserélni és ennyi
ha már szar a szelep,veszel vele vas szelepeket..azok tovább bírják
Ja, oszt amikor a haver nyavajog, hogy nincs szelephézag a crf-en. A F-nak annyi szelep. Az enyémben csak a kerekekben van, meg max a póver. Ezeknek meg nincs baja. Egyébként a legkeményebb gép a csapatban egy másik rmx...
Háj! CSak nem állhatom meg szó nélkül, hogy tényleg kikoptak a kettesek. Én teljesen amatőr enduróban nyomom egy rmx-szel, de úgy tűnik, közel sincs annyi gondja, mint mondjuk egy crf-nek. Vagy ha van, nem kerül annyiba
ja persze,jó a 2t is
de versenyek jobb eredményeket lehet elérni a 4t gépekkel..ez tény
ezért cserélődött lesz az egész mezőny 4t gépekre...
régen ez volt a 4t vel mint ma a 2t vel...3-4 éve elmentem egy versenyre és imátkoztam hogy halljak egy brutál 450es gépet..mameg...azért kell imátkozni hogy 2t hallj
Bárkinek szívesen segít egyébként; tudja milyen az, ha egy fiatal oda van a motorozásért.
Szlovákiából is járnak hozzá évente, felkészíttetik a gépet és egy évig ütik őket.
Van egy idősebb koma: Neuser Lajos a neve. Anno gyári pannoniával versenyzett. P 20-al.
Már abból olyan gépeket reszeltek amivel az elit klubok nyomába érhettek. Később (1990 körül)Gp 125-ben szerelt egy francia csapatban. Majd volt még egy utcai kawa, amivel egy német komának csinált és a speciálgépek között 7-8. helyeket hozta. Később csapatfönök lett egy magyar és egy bulgár fickónak. Most otthon nyugiban szerelget, de a kétüteműeket még mindig imádja és tudja, mit hol hogyan, miért kell. A ktm mikor ki volt hézagolva, hajjaj...
2T forever! Én olyan csakazértis koma vagyok, a szerelőm is ilyen és igaza van: ha 2 T-vel tudsz...
Mesélt egy motorról amit ő készített fel: yamaha, levegős 500-as. Egyfolytában cserélgették az áttételt hosszabra; iszonyat módon tudott rajta az ember.
naja...a mezőnyben rajtam kivül kb 4-5 2t volt a 31 ből...
és azok is majdnem ujak
a 4t gépek meg persze mind újak...minimum 2005ös volt az összes...
enyém meg egy 92 es szar...de ez van
ha végre megvenné valaki akkor én is 450essel mennék végre...
Tapasztalat?
szelepeket állítgatni kell rendesen,olajcsere,léxűrőket cserélni és ennyi
ha már szar a szelep,veszel vele vas szelepeket..azok tovább bírják
Pedig nekem a kdx 250 is baszós volt. Az előző tulaj kx hengert tett rája
homokos néhol földes, elég szűk. De pálya
de versenyek jobb eredményeket lehet elérni a 4t gépekkel..ez tény
ezért cserélődött lesz az egész mezőny 4t gépekre...
régen ez volt a 4t vel mint ma a 2t vel...3-4 éve elmentem egy versenyre és imátkoztam hogy halljak egy brutál 450es gépet..mameg...azért kell imátkozni hogy 2t hallj
Szlovákiából is járnak hozzá évente, felkészíttetik a gépet és egy évig ütik őket.
Már abból olyan gépeket reszeltek amivel az elit klubok nyomába érhettek. Később (1990 körül)Gp 125-ben szerelt egy francia csapatban. Majd volt még egy utcai kawa, amivel egy német komának csinált és a speciálgépek között 7-8. helyeket hozta. Később csapatfönök lett egy magyar és egy bulgár fickónak. Most otthon nyugiban szerelget, de a kétüteműeket még mindig imádja és tudja, mit hol hogyan, miért kell. A ktm mikor ki volt hézagolva, hajjaj...
Mesélt egy motorról amit ő készített fel: yamaha, levegős 500-as. Egyfolytában cserélgették az áttételt hosszabra; iszonyat módon tudott rajta az ember.
és azok is majdnem ujak
a 4t gépek meg persze mind újak...minimum 2005ös volt az összes...
enyém meg egy 92 es szar...de ez van
ha végre megvenné valaki akkor én is 450essel mennék végre...