Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha jo lenne a gépem nem a balatonon lettem volna az tuti!
aha rendesen nyomul a kicsike.... majd írok tesztet .........
te meg balatonon pihensz míg mi megszakadunk az erdei utakon?
Aztán jol megy a gép?
360

köszi pista meg meg mindenkinek
Grat zoozee!Zsir a gépezet!
Csákány mindenkinek!Ma voltunk a balcsin kicsit kikapcsolodni!Hu igen fasza volt!
szép masina! gratu!
hát ja... vmit valamiért
jóvan bazz...de utána nem hazsnálhatom...mert ahogy ismerem magam...tuti fetrengeni fogok valamikor....tehát egyből elbaszom a munkánkat
csak az idomfényezés a garancia az eladásra... mondtam neked emléxel. az ajánlatom áll de csak jövő csütörtök után
fehérék
ha nem viszik el 1 hónapon belül
beadom egy kereskedésbe,vagyis beszámíttatom valamibe..tudom hugyé szaré veszik be...de nemtok mit csinálni
yehérék bevennék 350 be...de csak 2007es yamahába...az meg kicsit drága
de láttam hoy mmár fel vettél
ha nem viszik el akkor idén még kinyírom utána meg felgyújtom
enyémen még a lánc is uj,fékbetétek is,gumik is és nemkell
kurva annyukat
az enyémet ugyanúgy nem viszik, ugyanolyan mint Faissté, csak van lámpa meg rendszám...3an voltak egy sem vitte el. Karcos, öreg, használt a lánc, fékbetét..ilyesmik voltak a megjegyzések. Mégis mi a faszt várnak 350e HUF-ért az emeberek?
ehh...de patkányság
p.vörösvár
Ez hol van?
mára valaki megszerelte a pályát......volt még pár helyen szélvédő, de azt már nem fényképeztem le....szigoruan eldobónál és érkezőnél...
az ilyen miért nem létesít szexuális kapcsolatot az édes jóóóó mamájával...na mind1 ha ebben leli örömét, akkor sajnálom szegényt..
Nem értem faisst miért nem veszik meg a gépedet mit mondtak azok akik kiprobálták hogy nem igen harap vagy mi.Nem értem mibe lehet belekötni
Gratula a géphez zoozi
Szevasztok
egy 250 es crm ről van szó