Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah csak azé kérdem mer nekem az R2 bevált(má vagy 5-6éve)pedig nem kiméljük! Meg a környezetembe sokaknak...Senki se panaszkodott még rá..nah mindegy izlések és pofonok!
ja, nagyobbat lehet ugrani és az esés is kevésbé fáj
Olyasmi. Autószerelő-munkafelvevő, hivatalos titulus: szervíz szaktanácsadó by volvocars.com
Laza csávó lehetett
van van...jól leirtam
szal vas van
még nem
még motorozni kell
Valahol a Holdon motroztok?
msot nekem is van van....
azt vettem a versenyen
Igen. a busz meg szigethalmon. de nem tanulnod kéne?
csak egy laza gödör volt az utban, srác nem előre figyelt, megdobta a hátulját nembírta megfogni és 2900FT-jába került..... nagyongagyi egy kormány
vas.. ódivat. Mondjuk léghűtéshez..
Bocs
annyi hogy ez egy hulladék vaskormány...azé törött el
Hát ez érdekes... Te olaj ellenőr vagy vagy mocsoda?
csepelen van a géped nem?
Bazz, micsinátatok vele? Az egy nyugdíjas motor. Én egyesben visítok fel az emelkedőn, ezzel meg kettesben mennek alapjáraton ugyanott...
Bár nem tudom mit kapott de nem lehet egy erős anyag...nekem a Ktm-en merevités nélkülirenthal volt aszfalton kirepült alólam keréken mert részegségem okán nem találtam a háccsó fékre de el se hajlott pedig baloldara a kormányvégre esett rá kerékből....
Na vazzeg. Próbalok majd délelőtt, van egy hosszú régi hiace. Csak még a motorom is le kell hozni havertól, de rugalmasak
tegnap pedig hazahoztam egy yamaha wr400-ast megmutatni, hogy valami ilyesmi kéne
és csináltam is róla pár képet a házunk előtt
Jah, az ezerötös is jó lehet, csak nekem kissé messze van. Sokat kéne venni eccerre, hogy megérje az út
Sajna a castrol is az. Kivéve az A747
mai nap termése: egy eltört kormány--- haver elhozta megmutatni apja xr400-asát, és ez lett a vége
több képet
tudod mit kéne tesó
holnap elmenni valahova motorozni
zoliék nemtudnak jönni mert rossz az buszuk...
szal ha te tucc szerezni buszt..akkor elmehetnénk valahova
Jah ezt neked írtam nikk nem magamnak...
Nem! Én is ma hallottam....hogy Nyíregyházán ennyi..Eddig lopottat használtam 1500vót literje