Üdvözlet rider-ek.Volt termés mióta nem voltam gépközelben.Először is hadd gratuláljak Faisstnak a tisztes helytállásért,(csak így tovább,jó lesz az..)és Zoozeenak az "Új "soküteműhöz.
Felénk is zajlottak az események,pl.elvitték az XR-t 800-ért.Ígyhát már csak egy motorom maradt. .
Ez van,ezt kell szeretni.
Na húzok a műhelybe,szöszmötölök valamit.
Kőcce a megnyugtató szavakat. nem is tom mennyek motrozni vagy ne? hát végűlis ma már azzal mentem melózni. ma már motoroztam akkor már nem megyek lehet nincs is kedvem.
Na jó rábeszéltem magam kimegyek egy kicsit a zőldbe a ZŐŐŐŐD moccommal.
A rakás szarral.
Leírás: Eladó egy nagyon jó állapotu CRf450-es crossmotor, kb30üz-órával, endurozásra lett használva hétvégenként, csak is full szintetikus motorolajjal járt, 6-7 üz-óránként lecseréltem, a motoron van egy Yoshimura trs kipuff rendszer amitől nagyon durva hangja van, a gumik: elöl 95%os hátul 85%a gumi, a motorhoz megvan a gyári idomszett is, illetve megvan hozzá a gyári dugó, gyűrűk, tőmités szett meg stb..., a motorja még bontatlan semmi mokolás nincs rajta,a motor nem azért eladó mert rossz! Hívjatok vagy írjatok mailt, biztos megegyezünk!
ha érdekel vkit akkor hívjatok ezen a számon bármikor:06-30-585-2986-os mobilszámon!
Ha öreg vasat veszel akkor kifoghatsz szart és kevésbé szart is. Az biztos hogy szerelőhöz fogsz járni.
Legmegbízhatóbb a Yamaha XT, legroszabb a KLR650. Honda XL-nek a szelepeivel/vezérlésével szokott gond lenni, ha nincs vele gond akkor egész megbízható. A DR600-650 valamivel könnyebb a többinél és motorikusan sem túl ganyé.
Én az XT-t venném. Főleg az első széria a tuti, igaz az csak beúgós, de cserébe a legerősebb az XTk közül és a futóműve is ok. A későbbieknek a blokkja is butítva lett és a futóműve is.
Hátööö az a többnyire vörösesbarnabarna tömítőlap, amit több vastagságban is lehet kapni barkácsboltban, autósboltban. Neked 1mm-es jó lenne. Mindenféle tömítéseket szoktak készíteni belőle autóhoz, motorhoz..
Jó pl.karbi-henger közé is. Annyi, hogy leszereled az egyik felét a cuccnak, amit tömíteni akarsz, ráteszed a lapot, és csavarhúzó nyelével, vagy gumikalapáccsal az élénél körbekopogtatod, és már nem is kell ollózgatni, mert ez olyan puha anyag, hogy ettől el is szakad.
Persze benzincsap alá réz- vagy aluminium gyűrű lenne a legmegfelelőbb.
Hali!
Szerintetek ha öreg vasat veszek(4t endúrót),milyet érdemes?
Honda XL600R-Yamaha XT600-Suzuki DR600-650 a kiszemeltek.
Melyikkel nem kell sokat szerelőhöz járni? A leharcoltakat természetesen messze elkerülöm.
nem tom én sem hogy köthetett ki ott
Elkezdett fulladni aztán szétkaptam a karbit, szép tiszta volt
utána kompresszorral megfújtam és kissé meggyűrődve a benzinbeömlőből jött elő
Az mi az a klingelit?
Szeva mindenkinek!
Lenne pár kérdésem: A benzincsapon van elvileg benzinszürő, ami a tankba megy bele(tartalék meg sima), na nekem az nincs meg a karbiban találtam meg ( nem csoda hogy fulladozott).
Azt pótolni hogy lehet( eredetit nem akarok rendelni))
Gondoltam arra hogy nem teszek semmit és a benzincsőbe pedig beiktatok egy szűrőt, amit autósboltban be lehet szerezni.
másik kérdés
visszaraktam a benzincsapot és engedi a benzint a felfogatásnál, oda mit lehetne tenni hogy tömítsen? Fbs-t gondoltam csak nem tom az bírja-e a benzint hosszútávon?
ha va lécci admeg...
Csak arra kell figyelnie, hogy a kőkemény endurozás közben 50000-nél nehogy elfelejtsen meállni gyűrűt cserélni.
me vagy 10000-enként olajat cserélni
Felénk is zajlottak az események,pl.elvitték az XR-t 800-ért.Ígyhát már csak egy motorom maradt.
Ez van,ezt kell szeretni.
Na húzok a műhelybe,szöszmötölök valamit.
Na jó rábeszéltem magam kimegyek egy kicsit a zőldbe a ZŐŐŐŐD moccommal.
A rakás szarral.
ha érdekel vkit akkor hívjatok ezen a számon bármikor:06-30-585-2986-os mobilszámon!
A KLR-t nem véletlenűl hagytam ki,tudom hogy egy rakás....
Az XT tűnik nekem is a legjobb választásnak.
Legmegbízhatóbb a Yamaha XT, legroszabb a KLR650. Honda XL-nek a szelepeivel/vezérlésével szokott gond lenni, ha nincs vele gond akkor egész megbízható. A DR600-650 valamivel könnyebb a többinél és motorikusan sem túl ganyé.
Én az XT-t venném. Főleg az első széria a tuti, igaz az csak beúgós, de cserébe a legerősebb az XTk közül és a futóműve is ok. A későbbieknek a blokkja is butítva lett és a futóműve is.
Jó pl.karbi-henger közé is. Annyi, hogy leszereled az egyik felét a cuccnak, amit tömíteni akarsz, ráteszed a lapot, és csavarhúzó nyelével, vagy gumikalapáccsal az élénél körbekopogtatod, és már nem is kell ollózgatni, mert ez olyan puha anyag, hogy ettől el is szakad.
Persze benzincsap alá réz- vagy aluminium gyűrű lenne a legmegfelelőbb.
Szerintetek ha öreg vasat veszek(4t endúrót),milyet érdemes?
Honda XL600R-Yamaha XT600-Suzuki DR600-650 a kiszemeltek.
Melyikkel nem kell sokat szerelőhöz járni? A leharcoltakat természetesen messze elkerülöm.
Elkezdett fulladni aztán szétkaptam a karbit, szép tiszta volt
utána kompresszorral megfújtam és kissé meggyűrődve a benzinbeömlőből jött elő
Az mi az a klingelit?
Hát az hogy ment le oda?
Szerintem kényszermegoldásnak jó a sima szűrő, csak rendesen kell rögzíteni.
Folyás: esetleg klingelit, vagy a menetre teflonszalag?
Lenne pár kérdésem: A benzincsapon van elvileg benzinszürő, ami a tankba megy bele(tartalék meg sima), na nekem az nincs meg a karbiban találtam meg ( nem csoda hogy fulladozott).
Azt pótolni hogy lehet( eredetit nem akarok rendelni))
Gondoltam arra hogy nem teszek semmit és a benzincsőbe pedig beiktatok egy szűrőt, amit autósboltban be lehet szerezni.
másik kérdés
visszaraktam a benzincsapot és engedi a benzint a felfogatásnál, oda mit lehetne tenni hogy tömítsen? Fbs-t gondoltam csak nem tom az bírja-e a benzint hosszútávon?