Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot crossördögök
Csák!
Miért akarod megint eladni a jézét?
Festeni kell rá fasza lángnyelveket, akkor elviszik
Háát, Zoz, akkor most neked Hawai Dizsi napszemüveg van, gratula. Anyagiakról lehet hogy lemaradtam, szal vasz kosztet a MOCC?
Jó napot, erős nyakat!
sziasztok lenne egy kérdésem hogy tudtok e képekről amik a pusztamérgesi versenyen készültek május 1 -én? Köszi előre is :))
jó reggelt! ....nem firkáltátok tele a szervert az éjjel

spalya ha csak szerelgetni kell motor olyat adok néhányat ingyen is ha kell!

gemes van ilyen a ktm-nél is ha felrakod a kartervédőt akkor megrémülsz olyan szar hangja lesz ...amúgy meg anélkül is szar csak úgy jobban hallod mert visszaveri a csörömpölést!

nehogy menjek egyet motorozni ktm-mel......... most dolgoznak a túristák nem lábatlankodnak az erdőbe

ááá...nem érek rá kell vennem ma 1 kocsit mert fogytán a régi .......na lépek......csácsá
még hhaattvvaanhaat kéne
Járatnom kell nekem is a vasat, mert új a dugó a suzukiba. De én inkább földúton nyomom! Itt nálunk a pesti sikságon nincsenek hegyek!
BAZ PITYU , enyimnek is ez lett a veszte!
Csak a lé elcsorog másra!
SAJNÁLOM a MOCCod!
Hello! Bazze 2 nap és moccolhatok a moccommal a mocctalin amin moccok is leszenek! Tegnap vttem 1 moccos láncfűrészt
Különben is, már csak 69 hsz kellene!
Most mész aludni? Most kezdődik a műszak!
Na srácok, most jól beszámolok! Multhéten, sikerült végre elhoznom, az aprilia ET 50-es moccom. Alapjában nincs sok baja, csak amit az eladó elmondott: kidobja az egyest, át van szakadva a főtengely szimering, és elfojt az összes fékolaj.
Nos megérkeztünk a kisbusszal szentendrére, hogy majd jól hazavigyük a moccot. De gondoltam, gyorsan azért még rugjuk be, nem baj ha televeri a környéket füsttel. A srác rugott egyet kettőt, a mocc felhörgött, aztán leállt. Mikor próbáltuk betolni, szomoruan konstatáltam, hogy a kuplung bowden szakadt. Sebaj, mondom, elhozzuk így is. Elvégre ~60e-ért mit várjon az ember. Szerelgetni vettem úgy is!
Otthon 2 óra alatt kiszedtem a blokkot a gépből, majd felcipeltem a harmadikra. Ott nekiálltam, leereszteni az olajat, ami nagy meglepetésmre, tele volt vízzel. Aztán szépen sorban elkezdtem lebontani, azt amit tudtam. Legnagyobb megdöbbenésemre, mikor levettem a hengerfejet, az olyan tiszta volt, hogy enni lehetett volna róla. A gyertya viszont cseppet fekete volt. Aztán lehúztam a hengert, és annak a fala olyan sima volt, hogy a légyszar lecsúszott volna rajta. A dugó pedig csak kicsit volt kormos. Sajnos hozzá tartozik a dologhoz, hogy a csap ami a dugót a hajtókarral összeköti, kotyog a csapágyon.
Nos ezek a tapasztalataim, a héten szerzek lendkerék lehúzót, és akkor belemászok mélyebben! Addig is ha valaki tud szerezni APRILIA RV3-4 motorblokkhoz szerelési utmutatót, leirást, ilyesmit, az ne kíméljen!
Üdv!
ERŐS NYAKAT!
szép álmokat minden moccosnak. MOCC MOCC MOCC MOCC MOCC.
ma se lessz 54000
na látom semmi pőrgés.
MOCC MOCC MOCC MOCC MOCC MOCC MOCC MOCC
Vazzátok meg csütörtökön megyek a MOCCÉRT jajj de kegyetlenül utálom azt a szót hogy MOCC
Éljen május 1 meg a rendszámos, hangos, gyalogos riogatos motorok.
ugy nézki jó lessz. csak akkor még a műhelybe volt az meg vasbol van talán a kipuf dőrőmbőlt vissza a falról de ma nem volt vele semmi gond bazzi jól eset motorozni is igaz szinte csak aszfalton mentem. alig várom hogy legalább az 1000 benne legyen.
na és milyen a te géped mert izgultál a minap , hogy zörög valami benne ...azt megfejtetted mi kopog?
ma én is mentem 100 km-t
. . ..
Hala