Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

évjáratok?
Egy 125-t eladni is nehezebb, ha ez szempont
Ktm-nek még a kipuja nem tetszik, hogy olyan gyűrött
figy megegyezek a józyival hogy vigyük el a Zolihoz... 1 óra alatt megnézi és mondja a teljes diagnózist... ennek fejében megállapodunk
lehet csak hézagolni kéne. passz...
amúgy azóta szar a cr amióta fehérék szétszedték,azelőtt jó volt.
van a ktm nél egy kis tömítésses fedőa blokkon mivel hidrauliku s a kuplungja... és az szar..

a hondaánál legroszabb esetben is kijövök 50 ből ha léptetővillát is kell cserélni
hát eddig 4:1 a honda javára
Asztán megbolondul a fejem és elmegyek jövő héten asztán veszek egyet
lemegyek a gyerekel a horgásztora mert vanak valami crossgépesek itt .Csinálok egy kettö képet.
Háát, én félnék a váltóproblemtől
sztem az a legnagyobb basz egy motornál. Meg ahhoz a blokkot is szét kell rántani, ki tudja mi lesz még abból. Ktm kuplungnak mi baja?
Hondának mennyi idős a dugója? Hengere milyen, hüvelyezett már?
250 amúgy kevesebbet szik mint egy 125-ös, lényegesen
Ádi hondát vegyél szerintem
Napot skacok ja és hölgyek.......................
Gyönyörü(t)!
Szép napot!
mijez báze? fogaskerék fetish?
ja én azt hittem hogy a első lánkerekes felével utánna meg lecsupaszítva a tengely.....
ha már a többi kerék is rajta van az mér neccesebb..... főleg a hogy az első lánkerék felvágja a segged
Nem az a kérdés, mert mind két végén van fogaskerék, hanem az, hogy az egyes fokozat fogaskerekével, vagy a négyes fokozat fogaskerekével.
és a fogas oldalával kezded ugye?
aha... ja mint mindenkinél nálam is a píz a fő szempont.... hiába van rá pénzem.. nem szeretném rögtön az egészet elverni mert nem tudom hogy hogy lesz
ittt nézz körül rahedli motorbontó
Otthon rohadsz? Gyere motorozni! DU megyünk monorra!
Hali nem todtok dorog kozeleben motor bontot? fontos! koszi...
te vigyázz a szádra,kaptál service manualt,feldugom a kurva tengelyedet a seggedbe fogaskerekestül
IGen
Azt a hondát nekem is ajánlotta a Gyuri, amikor el akartam adni a ts-t. Ha lett volna vevőm akkor tuti megveszem! Nem hiszem hogy rossz vétel. A másik az, hogy a Gyurit meg lehet VERNI .